Corona virüse yakalanan vekil sayısı 3'e yükseldi

MAHALLELERİMİZ 28.06.2020 - 12:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2292+ kez okundu.
 

Corona virüse yakalanan vekil sayısı 3'e yükseldi

Corona virüse yakalanan vekil sayısı 3'e yükseldi Corona virüs salgını vakaları son günlerde Türkiye'de artış gösterirken TBMM'de de vaka sayısı üç oldu. HDP Grup Başkanvekilleri Hakkı Saruhan Oluç ve Meral Danış Beştaş imzasıyla yapılan ortak yazılı açıklamada, grup salonlarının da bulunduğu katta bir temizlik personelinin enfekte olduğunun hafta başında tespit edildiğine işaret edildi. 3 HDP'Lİ MİLLETVEKİLİ KORONAVİRÜSE YAKALANDI Çay ocağı, kat personeli, danışmanlar ve milletvekillerinin de personelin koronavirüs testi pozitif çıkması sonrasında test yaptırmaları kararı alındığı ifade edilen açıklamada, "Şu ana kadar yapılan testlerde toplamda 3 vekilimizin enfekte olduğu anlaşılmıştır. Vekillerimiz doktor kontrolü altındadır ve sağlık durumları iyidir. Yeni bir gelişme olması durumunda kamuoyunu bilgilendireceğiz." denildi.

Corona virüse yakalanan vekil sayısı 3'e yükseldi

Corona virüs salgını vakaları son günlerde Türkiye'de artış gösterirken TBMM'de de vaka sayısı üç oldu.

HDP Grup Başkanvekilleri Hakkı Saruhan Oluç ve Meral Danış Beştaş imzasıyla yapılan ortak yazılı açıklamada, grup salonlarının da bulunduğu katta bir temizlik personelinin enfekte olduğunun hafta başında tespit edildiğine işaret edildi.

3 HDP'Lİ MİLLETVEKİLİ KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Çay ocağı, kat personeli, danışmanlar ve milletvekillerinin de personelin koronavirüs testi pozitif çıkması sonrasında test yaptırmaları kararı alındığı ifade edilen açıklamada, "Şu ana kadar yapılan testlerde toplamda 3 vekilimizin enfekte olduğu anlaşılmıştır. Vekillerimiz doktor kontrolü altındadır ve sağlık durumları iyidir. Yeni bir gelişme olması durumunda kamuoyunu bilgilendireceğiz." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.