Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sokağa çıkma yasağı açıklaması

GÜNDEM 05.06.2020 - 12:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2189+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sokağa çıkma yasağı açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sokağa çıkma yasağı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, perşembe gecesi ilan edilen sokağa çıkma yasağını iptal ettiğini duyurdu.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin bir paylaşımda bulundu. Erdoğan, “Bilindiği gibi salgın döneminde, milletimizi Koronavirüs’ten korumak için çok sayıda tedbiri hayata geçirdik. Bunlardan biri de tüm Türkiye’de veya belirli illerimizde uyguladığımız sokağa çıkma sınırlamalarıydı.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sokağa çıkma yasağı açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, perşembe gecesi ilan edilen sokağa çıkma yasağını iptal ettiğini duyurdu.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin bir paylaşımda bulundu.

Erdoğan, “Bilindiği gibi salgın döneminde, milletimizi Koronavirüs’ten korumak için çok sayıda tedbiri hayata geçirdik. Bunlardan biri de tüm Türkiye’de veya belirli illerimizde uyguladığımız sokağa çıkma sınırlamalarıydı.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.