CUMHURİYET KUPASI SAHİBİNİ BULDU

SPOR 29.10.2019 - 08:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 962+ kez okundu.
 

CUMHURİYET KUPASI SAHİBİNİ BULDU

CUMHURİYET KUPASI SAHİBİNİ BULDU Maltepespor U-14 futbol takımı final maçında 1905 Maltepe Gençlik spor  futbol takımını 2-1 yenerek Cumhuriyet kupasının sahibi oldu. Maltepe Kent Konseyi ile Maltepe Amatör spor kulüpleri Birliğinin (MASK)  tarafından her yıl geleneksel hale gelen Maltepe Cumhuriyet Kupası turnuvası, Gülsuyu Asım Kara Futbol sahasında oynanan final maçının ardından şampiyon belli oldu. Final maçında, Maltepespor ve  1905 Maltepe Gençlik spor Gülsuyu Asım Kara futbol sahasında karşı karşıya geldi. Kıran karana geçen maçın sonunda gülen taraf Maltepespor oldu.     Şampiyon Kupasını aldı Maçın ardından kupa ve madalya töreni düzenlendi. Şampiyon Maltepespor şampiyonluk kupasını  Maltepe Kent Konseyi başkanı Ozan Demir verdi. İkinci olan  1905 Maltepe Gençlik ise kupa ve madalyalarını Maltepe Amatör spor kulüpleri Birliğinin (MASK) başkanı Bayram Berham Kaçar'ın  elinden aldı. Şampiyon Maltepespor U-14 Futbol takımı  kupa sevincini taraftarlarıyla paylaştı.   BAŞKAN ERCAN KONAK BU GENÇLER MALTEPESPOR'UN GELECEĞİ OLACAKTIR Amaçlarının, Cumhuriyet'e sahip çıkarak, sporu futbolcu kardeşlerimize sevdirmek olduğunu söyleyen Maltepespor Kulüp Başkanı Ercan Konak "Düzenlenen bu turnuvaya katılan tüm takımlarımızı sporcu kardeşlerimizi ve onları yetiştiren değerli hocalarımızı ve aileleri kutluyor, turnuvaya katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum." U-14 futbol takımımız TFF 25. grupta mücadele ediyor oynadığı 8 maç sonunda 8 galibiyeti bulunuyor toplam rakip kalelere 50 gol attı ve kalesinde sadece 1 gol gördü topladığı 24 puan ile en yakın rakibinin 5 puan önünde + 49 averajla grup liderliğini devam ettiriyor bu gençlerimiz Maltepespor'un geleceği olacaktır dedi.      

CUMHURİYET KUPASI SAHİBİNİ BULDU

Maltepespor U-14 futbol takımı final maçında 1905 Maltepe Gençlik spor  futbol takımını 2-1 yenerek Cumhuriyet kupasının sahibi oldu.

Maltepe Kent Konseyi ile Maltepe Amatör spor kulüpleri Birliğinin (MASK)  tarafından her yıl geleneksel hale gelen Maltepe Cumhuriyet Kupası turnuvası, Gülsuyu Asım Kara Futbol sahasında oynanan final maçının ardından şampiyon belli oldu. Final maçında, Maltepespor ve  1905 Maltepe Gençlik spor Gülsuyu Asım Kara futbol sahasında karşı karşıya geldi. Kıran karana geçen maçın sonunda gülen taraf Maltepespor oldu.

 

 

Şampiyon Kupasını aldı

Maçın ardından kupa ve madalya töreni düzenlendi. Şampiyon Maltepespor şampiyonluk kupasını  Maltepe Kent Konseyi başkanı Ozan Demir verdi. İkinci olan  1905 Maltepe Gençlik ise kupa ve madalyalarını Maltepe Amatör spor kulüpleri Birliğinin (MASK) başkanı Bayram Berham Kaçar'ın  elinden aldı. Şampiyon Maltepespor U-14 Futbol takımı  kupa sevincini taraftarlarıyla paylaştı.  

BAŞKAN ERCAN KONAK BU GENÇLER MALTEPESPOR'UN GELECEĞİ OLACAKTIR

Amaçlarının, Cumhuriyet'e sahip çıkarak, sporu futbolcu kardeşlerimize sevdirmek olduğunu söyleyen Maltepespor Kulüp Başkanı Ercan Konak "Düzenlenen bu turnuvaya katılan tüm takımlarımızı sporcu kardeşlerimizi ve onları yetiştiren değerli hocalarımızı ve aileleri kutluyor, turnuvaya katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum." U-14 futbol takımımız TFF 25. grupta mücadele ediyor oynadığı 8 maç sonunda 8 galibiyeti bulunuyor toplam rakip kalelere 50 gol attı ve kalesinde sadece 1 gol gördü topladığı 24 puan ile en yakın rakibinin 5 puan önünde + 49 averajla grup liderliğini devam ettiriyor bu gençlerimiz Maltepespor'un geleceği olacaktır dedi.  

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.