CUMHURİYET KUPASI ŞAMPİYONU MALTEPESPOR

SPOR 30.10.2020 - 19:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1438+ kez okundu.
 

CUMHURİYET KUPASI ŞAMPİYONU MALTEPESPOR

CUMHURİYET KUPASI ŞAMPİYONU MALTEPESPOR Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği MASK ile Maltepe Kent Konseyi iş birliğiyle her yıl düzenlenen Cumhuriyet Kupası  4.sü yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.   Düzenlenen turnuvaya 12 takım katıldı. Heyecanlı anlar yaşandığı turnuvada takımlar kıyasıya  yarıştı.12 takımın yarıştığı lig usulü oynanan turnuvaya   Maltepe Spor,Küçükyalı Yelken ve Spor Kulübü,Gülensu Spor Kulübü, 1453 Maltepe Spor Kulübü, ,1905 Maltepe Spor Kulübü, , Başıbüyük Spor Kulübü,Girne  Gençlik Spor Kulübü,  Harb-iş spor,Cevizli Kültür Spor  Kulübü,Esenkent Spor Kulübü,Örnek Spor ve Gülsuyu Spor  Kulübü , Maltepe Belediyesi Meclis üyesi  Erdoğan Kocaoğlu  Maltepe Belediyesi Spor Müdürü  Vahap Dinçer , Maltepe Belediyesi Spor Direktörü  Vaner Pekin , Maltepe Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Ziya Ünker, Kent Konseyi Spor Komisyonu Başkanı Adem Kaya ,Kulüp başkanları,yönetim kurulu üyeleri ve aileler   katılım sağladılar Maltepe Cumhuriyet kupasına Antrenör Rıdvan Aksoy ile birlikte Uğurcan Demirtaş,Burak Boran,Arda Gözükara,Mert Ali Yamak,Buğra Efe Gürçay,Bora Tuncer'den oluşan takım ile katılan Maltepespor yapılan penaltı atışlarında rakiplerini 5-3,5-1,5-3,5-4  eleyerek şampiyon oldu.  Kaçar, Cumhuriyet Kupası için buradayız      Yarışların sonunda düzenlenen ödül töreninde konuşan MASK ve Gülsuyuspor Başkanı Bayram Behram Kaçar,Cumhuriyet Kupası için buradayız ve yine çok güzel bir organizasyon gerçekleştirdik.   Bu spora gönül verip buraya kadar gelen tüm yarışmacılarımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Pandemi döneminde bütün tedbirleri alarak bu yarışmaları gerçekleştirdik. Pandemi demek hayatın durması demek değildir. Bugün buraya kadar gelen tüm takımlar ,yarışmacılar ve yöneticiler bunu bir kez daha ispatladılar. Kendilerini kutluyor emeği geçenlere de teşekkür ediyorum" diye konuştu.  

CUMHURİYET KUPASI ŞAMPİYONU MALTEPESPOR
Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği MASK ile Maltepe Kent Konseyi iş birliğiyle her yıl düzenlenen Cumhuriyet Kupası  4.sü yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

  Düzenlenen turnuvaya 12 takım katıldı. Heyecanlı anlar yaşandığı turnuvada takımlar kıyasıya  yarıştı.12 takımın yarıştığı lig usulü oynanan turnuvaya   Maltepe Spor,Küçükyalı Yelken ve Spor Kulübü,Gülensu Spor Kulübü, 1453 Maltepe Spor Kulübü, ,1905 Maltepe Spor Kulübü, , Başıbüyük Spor Kulübü,Girne  Gençlik Spor Kulübü,
 Harb-iş spor,Cevizli Kültür Spor  Kulübü,Esenkent Spor Kulübü,Örnek Spor ve Gülsuyu Spor  Kulübü , Maltepe Belediyesi Meclis üyesi  Erdoğan Kocaoğlu  Maltepe Belediyesi Spor Müdürü  Vahap Dinçer , Maltepe Belediyesi Spor Direktörü  Vaner Pekin , Maltepe Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Ziya Ünker, Kent Konseyi Spor Komisyonu Başkanı Adem Kaya ,Kulüp başkanları,yönetim kurulu üyeleri ve aileler   katılım sağladılar

Maltepe Cumhuriyet kupasına Antrenör Rıdvan Aksoy ile birlikte Uğurcan Demirtaş,Burak Boran,Arda Gözükara,Mert Ali Yamak,Buğra Efe Gürçay,Bora Tuncer'den oluşan takım ile katılan Maltepespor yapılan penaltı atışlarında rakiplerini 5-3,5-1,5-3,5-4  eleyerek şampiyon oldu.

 Kaçar, Cumhuriyet Kupası için buradayız   
 
Yarışların sonunda düzenlenen ödül töreninde konuşan MASK ve Gülsuyuspor Başkanı Bayram Behram Kaçar,Cumhuriyet Kupası için buradayız ve yine çok güzel bir organizasyon gerçekleştirdik.   Bu spora gönül verip buraya kadar gelen tüm yarışmacılarımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Pandemi döneminde bütün tedbirleri alarak bu yarışmaları gerçekleştirdik. Pandemi demek hayatın durması demek değildir. Bugün buraya kadar gelen tüm takımlar ,yarışmacılar ve yöneticiler bunu bir kez daha ispatladılar. Kendilerini kutluyor emeği geçenlere de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.