Danimarka IŞİD'e karşı asker gönderiyor

MALTEPE (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.01.2016 - 12:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1790+ kez okundu.
 

Danimarka IŞİD'e karşı asker gönderiyor

Ortadoğu'daki kanlı terör örgütüne karşı bir çok ülke harekete geçerken Danimarka da 50 özel eğitimli asker gönderecek.
Danimarka Hükümeti IŞİD’e karşı Irak ve Suriye’de yürütülen savaşta yer almak üzere özel eğitimli askerlerden oluşturulacak 30 ile 50 kişilik bir birliği göndermeye hazırlanıyor. ABD’nin Danimarka’nın da içinde bulunduğu bir dizi ülkeye yaptığı IŞİD’e karşı savaşta askeri katkı çağrısından sonra Danimarka Hükümeti Irak ve Suriye’ye asker gönderebilmek için mecliste temsil edilen partilerden destek alabilmek için görüşmelere başladı. Danimarka Hükümeti özel bir birlik ile bir Hercules nakliye uçağının gönderilebilmesi için hukuki zemini inceliyor.
Ortadoğu'daki kanlı terör örgütüne karşı bir çok ülke harekete geçerken Danimarka da 50 özel eğitimli asker gönderecek.

Danimarka Hükümeti IŞİD’e karşı Irak ve Suriye’de yürütülen savaşta yer almak üzere özel eğitimli askerlerden oluşturulacak 30 ile 50 kişilik bir birliği göndermeye hazırlanıyor.

ABD’nin Danimarka’nın da içinde bulunduğu bir dizi ülkeye yaptığı IŞİD’e karşı savaşta askeri katkı çağrısından sonra Danimarka Hükümeti Irak ve Suriye’ye asker gönderebilmek için mecliste temsil edilen partilerden destek alabilmek için görüşmelere başladı.

Danimarka Hükümeti özel bir birlik ile bir Hercules nakliye uçağının gönderilebilmesi için hukuki zemini inceliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.