DAYANIKLI KENTLER İÇİN BÜTÜNCÜL SOSYAL HİZMET YÖNETİŞİMİ

YEREL YÖNETİMLER 11.11.2020 - 22:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 949+ kez okundu.
 

DAYANIKLI KENTLER İÇİN BÜTÜNCÜL SOSYAL HİZMET YÖNETİŞİMİ

DAYANIKLI KENTLER İÇİN BÜTÜNCÜL SOSYAL HİZMET YÖNETİŞİMİ Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatı’na (OECD) bağlı Kamu Sektöründe İnovasyon Gözlemevi (OPSI) inisiyatifi ile 17-18 Kasım 2020 tarihlerinde “Şok Sonrası Yönetim” etkinlikleri düzenlenecek. Bu kapsamda Argüden Yönetişim Akademisi, Maltepe Belediyesi ,Sultanbeyli Belediyesinin ortaklığı ve Marmara Belediyeler Birliğinin desteğiyle hazırlanan “Dayanıklı Kentler için Bütüncül Sosyal Hizmet Yönetişim Modeli” online bir panel ile tanıtılacak. Model ile belediyelerin mevcut karar ve kaynaklarının salgın dönemlerinde en üst düzeyde kullanmalarına katkı yapılması hedefleniyor. Modelin tanıtılacağı etkinlikte, salgınlara karşı dayanıklı kent için geliştirilen entegre, kapsayıcı ve veri temelli yaklaşım ele alınacak. Modelin uygulanacağı   Maltepe  ve Sultanbeyli Belediyeleri adına Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin  açılış konuşmalarını gerçekleştirecek. Ardından modelin geliştirilmesinde aktif rol üstelenen Argüden Yönetişim Akademisi uzmanları ve iki belediyenin Strateji Geliştirme Müdürleri model ile ilgili detaylı bilgi sunacak ve soruları cevaplandıracak. Tarih: 17 Kasım 2020, Salı Saat: 14:00-15:30 (Türkiye saati) Yer: Online – Zoom Kayıt linki: https://zoom.us/webinar/register/WN_yCrxtZ2oRq2CRDg_3C4LtA Diller: Etkinlik kapsamında Türkçe ve İngilizce simültane çeviri sağlanacaktır. Web site: https://gov-after-shock.oecd-opsi.org/event/integrated-social-service-governance-model-after-the-shock/ Sosyal medya: https://twitter.com/hashtag/GovAfterShock?src=hashtag_click PROGRAM 14.00-14.30 Açılış Konuşmaları .•    Ali Kılıç, Maltepe Belediye Başkanı •    Hüseyin Keskin, Sultanbeyli Belediye Başkanı   14.30-15.15 Panel Moderatör: M. Cemil Arslan, Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Panelistler: •    Mehmet Aktaş, Sultanbeyli Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü •    Bahadır Keşan, Maltepe Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü •    Erkin Erimez, Argüden Yönetişim Akademisi Akademik Kurul Üyesi •    İnan İzci, Argüden Yönetişim Akademisi Yerel Yönetişim Uzmanı 15.15-15.30 Soru & Cevap  

DAYANIKLI KENTLER İÇİN BÜTÜNCÜL SOSYAL HİZMET YÖNETİŞİMİ

Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatı’na (OECD) bağlı Kamu Sektöründe İnovasyon Gözlemevi (OPSI) inisiyatifi ile 17-18 Kasım 2020 tarihlerinde “Şok Sonrası Yönetim” etkinlikleri düzenlenecek. Bu kapsamda Argüden Yönetişim Akademisi, Maltepe Belediyesi ,Sultanbeyli Belediyesinin ortaklığı ve Marmara Belediyeler Birliğinin desteğiyle hazırlanan “Dayanıklı Kentler için Bütüncül Sosyal Hizmet Yönetişim Modeli” online bir panel ile tanıtılacak.

Model ile belediyelerin mevcut karar ve kaynaklarının salgın dönemlerinde en üst düzeyde kullanmalarına katkı yapılması hedefleniyor. Modelin tanıtılacağı etkinlikte, salgınlara karşı dayanıklı kent için geliştirilen entegre, kapsayıcı ve veri temelli yaklaşım ele alınacak. Modelin uygulanacağı   Maltepe  ve Sultanbeyli Belediyeleri adına Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin  açılış konuşmalarını gerçekleştirecek. Ardından modelin geliştirilmesinde aktif rol üstelenen Argüden Yönetişim Akademisi uzmanları ve iki belediyenin Strateji Geliştirme Müdürleri model ile ilgili detaylı bilgi sunacak ve soruları cevaplandıracak.

Tarih: 17 Kasım 2020, Salı
Saat: 14:00-15:30 (Türkiye saati)
Yer: Online – Zoom
Kayıt linki: https://zoom.us/webinar/register/WN_yCrxtZ2oRq2CRDg_3C4LtA
Diller: Etkinlik kapsamında Türkçe ve İngilizce simültane çeviri sağlanacaktır.

Web site: https://gov-after-shock.oecd-opsi.org/event/integrated-social-service-governance-model-after-the-shock/

Sosyal medya: https://twitter.com/hashtag/GovAfterShock?src=hashtag_click

PROGRAM
14.00-14.30 Açılış Konuşmaları

.•    Ali Kılıç, Maltepe Belediye Başkanı

•    Hüseyin Keskin, Sultanbeyli Belediye Başkanı
 

14.30-15.15 Panel
Moderatör: M. Cemil Arslan, Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri
Panelistler:
•    Mehmet Aktaş, Sultanbeyli Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü
•    Bahadır Keşan, Maltepe Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü
•    Erkin Erimez, Argüden Yönetişim Akademisi Akademik Kurul Üyesi
•    İnan İzci, Argüden Yönetişim Akademisi Yerel Yönetişim Uzmanı

15.15-15.30 Soru & Cevap

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.