Deva Partisi Maltepe esnafını ziyaret etti

SİYASİ PARTİLER 01.06.2021 - 00:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2464+ kez okundu.
 

Deva Partisi Maltepe esnafını ziyaret etti

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA)   İstanbul İl Başkanı M.Gürol Ayan, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA)   Maltepe İlçe Başkanı Hakan Ağaoğlu ile Maltepe Esnafını ziyaret ederek esnafın taleplerini dinledi.
Deva Partisi Maltepe esnafını ziyaret etti   Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA)   İstanbul İl Başkanı M.Gürol Ayan, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA)   Maltepe İlçe Başkanı Hakan Ağaoğlu ile Maltepe Esnafını ziyaret ederek esnafın taleplerini dinledi.   İstanbul İl Başkanı M.Gürol Ayan, Deva Partisi İstanbul Başkanlığının ve Maltepe ilçe başkanlığının yaptığı çalışmalar hakkında esnafa bilgi verdi. Maltepe için yapılması gerekenler hakkında esnafla fikir alışverişinde bulundu. Başkan Ayan, Deva Partisi olarak her zaman esnafın yanında olduklarını belirterek esnafın yaşadığı sıkıntıların farkında olduklarını; Maltepe esnafının sorunlarıyla özel olarak ilgileneceklerini söyledi.Bugünkü ziyaretimizde içler acısı durumu gördük. Kapısından girdiğimiz her esnaf; işlerinin kötü olduğunu, borç yükünün her geçen gün ağırlaştığını, çalışan sayılarını azaltmalarına rağmen işyerlerini kapatmamak için mücadele ettiklerini dile getirdi. Birçok esnafın daha fazla zarara girmemek için işyerlerini geçici olarak kapattıklarını, işlerini döndüremeyenlerin ise ticari hayattan çekildiğini gördük” dedi.    Deva Partisi Maltepe İlçe Başkanı Hakan Ağaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri , Maltepe halkının her daim yanında olduklarını belirttiler. Umutsuzluk değil çözüm önerisi Esnaf ve sanatkarların ticari hayatta yaşanan gelişmeler ve son yıllarda kendisini iyice hissettiren ekonomik krizle giderek ağırlaşan birçok sorunla karşı karşıya kaldığını belirten Ağaoğlu, “Pandemi ile birlikte yanlış ekonomi politikaları, faaliyeti durdurulan veya sınırlandırılanlara destek vermek yerine borçlandırma yüzünden esnafın can çekiştiğini, büyük bir krizin olduğunu gördük. Ancak esnaflarımız umutlarını tümden yitirmesin. DEVA Partisi olarak esnafımızın sorunlarının çözümü için de çalışıyoruz. İyi bir ekonomi yöneticisi olan Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan, bakanlık yaptığı dönemde olduğu gibi ekibi ile birlikte zorlukların üstesinden gelecek program ve projeleri ortaya koyuyor” diye konuştu. Deva Partisi Maltepe İlçe Başkanı Hakan Ağaoğlu  , ‘’İlçemiz için neler yapılabilir, onları konuştuk. Hangi görüş ve düşüncede olursak olalım amacımız Maltepe’mize hizmet etmektir. İnşallah hep birlikte el ele vererek çalışacağız. Bu tür ziyaretlerin ilçemizin gelişmesine önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz’’ dedi.
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA)   İstanbul İl Başkanı M.Gürol Ayan, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA)   Maltepe İlçe Başkanı Hakan Ağaoğlu ile Maltepe Esnafını ziyaret ederek esnafın taleplerini dinledi.
Deva Partisi Maltepe esnafını ziyaret etti
 
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA)   İstanbul İl Başkanı M.Gürol Ayan, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA)   Maltepe İlçe Başkanı Hakan Ağaoğlu ile Maltepe Esnafını ziyaret ederek esnafın taleplerini dinledi.
 
İstanbul İl Başkanı M.Gürol Ayan, Deva Partisi İstanbul Başkanlığının ve Maltepe ilçe başkanlığının yaptığı çalışmalar hakkında esnafa bilgi verdi. Maltepe için yapılması gerekenler hakkında esnafla fikir alışverişinde bulundu.
Başkan Ayan, Deva Partisi olarak her zaman esnafın yanında olduklarını belirterek esnafın yaşadığı sıkıntıların farkında olduklarını; Maltepe esnafının sorunlarıyla özel olarak ilgileneceklerini söyledi.Bugünkü ziyaretimizde içler acısı durumu gördük. Kapısından girdiğimiz her esnaf; işlerinin kötü olduğunu, borç yükünün her geçen gün ağırlaştığını, çalışan sayılarını azaltmalarına rağmen işyerlerini kapatmamak için mücadele ettiklerini dile getirdi. Birçok esnafın daha fazla zarara girmemek için işyerlerini geçici olarak kapattıklarını, işlerini döndüremeyenlerin ise ticari hayattan çekildiğini gördük” dedi. 
 
Deva Partisi Maltepe İlçe Başkanı Hakan Ağaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri , Maltepe halkının her daim yanında olduklarını belirttiler.
Umutsuzluk değil çözüm önerisi

Esnaf ve sanatkarların ticari hayatta yaşanan gelişmeler ve son yıllarda kendisini iyice hissettiren ekonomik krizle giderek ağırlaşan birçok sorunla karşı karşıya kaldığını belirten Ağaoğlu, “Pandemi ile birlikte yanlış ekonomi politikaları, faaliyeti durdurulan veya sınırlandırılanlara destek vermek yerine borçlandırma yüzünden esnafın can çekiştiğini, büyük bir krizin olduğunu gördük.

Ancak esnaflarımız umutlarını tümden yitirmesin. DEVA Partisi olarak esnafımızın sorunlarının çözümü için de çalışıyoruz. İyi bir ekonomi yöneticisi olan Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan, bakanlık yaptığı dönemde olduğu gibi ekibi ile birlikte zorlukların üstesinden gelecek program ve projeleri ortaya koyuyor” diye konuştu.

Deva Partisi Maltepe İlçe Başkanı Hakan Ağaoğlu  , ‘’İlçemiz için neler yapılabilir, onları konuştuk. Hangi görüş ve düşüncede olursak olalım amacımız Maltepe’mize hizmet etmektir. İnşallah hep birlikte el ele vererek çalışacağız. Bu tür ziyaretlerin ilçemizin gelişmesine önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz’’ dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.