DİLAN,ERAY AYDIN ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜ

MAHALLELERİMİZ 05.01.2020 - 09:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1909+ kez okundu.
 

DİLAN,ERAY AYDIN ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜ

DİLAN,ERAY AYDIN ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜ Gülsuyu mahallesinin sevilen isimlerinden Ali Musa Araz’ın biricik kızı Dilan Araz, hayatını merhum Erdinç Aydın ’ın oğlu Maltepe yerel siyasetinin sevilen ve aktif ismi Eray Aydın ile birleştirdi   Geçtiğimiz 04 Ocak Cumartesi günü İstanbul Yaren düğün salonun ’da düzenlenen düğün töreninde Araz ve Aydın Ailelerini    siyaset, spor, sanat ve iş dünyasının önde gelen isimleri de yalnız bırakmadı.  Baba Ali Musa Araz  ile anne Cemile Araz ile damadın Annesi Nurhayat Aydın, davetlileri kapıda karşılayarak ‘’Hoş geldiniz’’ dediler.  Çok yoğun katılımın olduğu düğüne katılanlar arasında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe ilçe başkanı Ali Cengiz Erol, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Gökkaya,Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe geçmiş dönem ilçe başkanı Savaş Yücel Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Kadın Kolları Başkan yardımcısı Saadet Fatma Urgine,Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe Kadın Kolları başkanı Selver Yamak Sönmez, Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe Belediye Meclis Üyesi Zeynep Alçınkaya Babacan,Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe Belediye Meclis Üyesi ve Maltepespor Kulüp Başkanı Ercan Konak, Maltepe Yerel Gazeteciler Dernek Başkanı ve Maltepe Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Melek Yüksel Köselerden,Maltepe Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevda Aslan,Maltepe Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Cansu Eren,Gülsuyuspor Kulüp Başkanı Bayram Berham Kaçar Oldukça neşeli ve görkemli bir şekilde geçen düğün töreninde akraba ve yakınlarıyla bol bol oynayan genç çiftler, gönüllerince eğlendiler. Genç çiftlerin aileleri, evlatlarının bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan akraba ve dostlarına teşekkür ettiler. katilimcimaltepe.com.tr ailesi olarak Dilan,Eray Aydın çiftini bizlerde tebrik eder, mutluluklarının bir ömür boyu sürmesini dileriz.

DİLAN,ERAY AYDIN ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜ

Gülsuyu mahallesinin sevilen isimlerinden Ali Musa Araz’ın biricik kızı Dilan Araz, hayatını merhum Erdinç Aydın ’ın oğlu Maltepe yerel siyasetinin sevilen ve aktif ismi Eray Aydın ile birleştirdi

 

Geçtiğimiz 04 Ocak Cumartesi günü İstanbul Yaren düğün salonun ’da düzenlenen düğün töreninde Araz ve Aydın Ailelerini    siyaset, spor, sanat ve iş dünyasının önde gelen isimleri de yalnız bırakmadı.

 Baba Ali Musa Araz  ile anne Cemile Araz ile damadın Annesi Nurhayat Aydın, davetlileri kapıda karşılayarak ‘’Hoş geldiniz’’ dediler.

 Çok yoğun katılımın olduğu düğüne katılanlar arasında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe ilçe başkanı Ali Cengiz Erol, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Gökkaya,Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe geçmiş dönem ilçe başkanı Savaş Yücel

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Kadın Kolları Başkan yardımcısı Saadet Fatma Urgine,Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe Kadın Kolları başkanı Selver Yamak Sönmez, Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe Belediye Meclis Üyesi Zeynep Alçınkaya Babacan,Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe Belediye Meclis Üyesi ve Maltepespor Kulüp Başkanı Ercan Konak, Maltepe Yerel Gazeteciler Dernek Başkanı ve Maltepe Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Melek Yüksel Köselerden,Maltepe Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevda Aslan,Maltepe Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Cansu Eren,Gülsuyuspor Kulüp Başkanı Bayram Berham Kaçar

Oldukça neşeli ve görkemli bir şekilde geçen düğün töreninde akraba ve yakınlarıyla bol bol oynayan genç çiftler, gönüllerince eğlendiler. Genç çiftlerin aileleri, evlatlarının bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan akraba ve dostlarına teşekkür ettiler.

katilimcimaltepe.com.tr ailesi olarak Dilan,Eray Aydın çiftini bizlerde tebrik eder, mutluluklarının bir ömür boyu sürmesini dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.