Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Maltepe’de esnafı ziyaret etti

SİYASİ PARTİLER 18.06.2019 - 09:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1701+ kez okundu.
 

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Maltepe’de esnafı ziyaret etti

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Maltepe’de esnafı ziyaret etti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Maltepe'de esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, gün içerisinde Maltepe'de esnaf ve vatandaşlara sürpriz ziyaretler gerçekleştirdi. Maltepe turuna Maltepe Meydanında başlayan Bakan Çavuşoğlu’na AK Parti Maltepe ilçe başkanı Mehmet Erikci,AK Parti Maltepe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik Koçyiğit,AK Parti ilçe yürütme kurulu üyesi,Gennçlik Kolları Başkanı,Maltepe Belediye Meclis üyesi Serdar Denizmen eşlik etti.   Bakan Çavuşoğlu ilk olarak  Maltepe merkezinden Atatürk caddesi üzerinde bulunan AK Parti Maltepe ilçe başkanlığı stantını ziyaret etti.Bakan Çavuşoğlu cadde üzerindeki vatandaşların yanı sıra araçla yoldan geçen vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü. Maltepe MHP MALTEPE ilçe başkanlığı merkez camii önünde bulunan stantını ziyaret  ederken  bazı sürücüler araçlarını durdurarak Bakan Çavuşoğlu’yla sohbet etti, yaya olarak karşısından gelenlerle ise fotoğraf çektirmek için adeta birbiriyle yarıştı. Daha sonra Maltepe meydanında vatandaşlarla sohbet ederek görüş alışverişinde bulunan Çavuşoğlu, esnaflara da işlerinde başarılar diledi .

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Maltepe’de esnafı ziyaret etti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Maltepe'de esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, gün içerisinde Maltepe'de esnaf ve vatandaşlara sürpriz ziyaretler gerçekleştirdi.

Maltepe turuna Maltepe Meydanında başlayan Bakan Çavuşoğlu’na AK Parti Maltepe ilçe başkanı Mehmet Erikci,AK Parti Maltepe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik Koçyiğit,AK Parti ilçe yürütme kurulu üyesi,Gennçlik Kolları Başkanı,Maltepe Belediye Meclis üyesi Serdar Denizmen eşlik etti.

 

Bakan Çavuşoğlu ilk olarak  Maltepe merkezinden Atatürk caddesi üzerinde bulunan AK Parti Maltepe ilçe başkanlığı stantını ziyaret etti.Bakan Çavuşoğlu cadde üzerindeki vatandaşların yanı sıra araçla yoldan geçen vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü.

Maltepe MHP MALTEPE ilçe başkanlığı merkez camii önünde bulunan stantını ziyaret  ederken  bazı sürücüler araçlarını durdurarak Bakan Çavuşoğlu’yla sohbet etti, yaya olarak karşısından gelenlerle ise fotoğraf çektirmek için adeta birbiriyle yarıştı.

Daha sonra Maltepe meydanında vatandaşlarla sohbet ederek görüş alışverişinde bulunan Çavuşoğlu, esnaflara da işlerinde başarılar diledi


.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.