Disk Genel Başkanı işçiler gözaltına alındı

GÜNDEM 01.05.2020 - 13:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1815+ kez okundu.
 

Disk Genel Başkanı işçiler gözaltına alındı

Disk Genel Başkanı işçiler gözaltına alındı  1 Mayıs kutlaması için çelenk bırakmak üzere Taksim'e çıkmak isteyen DİSK üyelerine polis müdahale etti. DİSK Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve 15 işçi gözaltına alındı.   CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ''Salgın sürecinin başından beri işçileri sahaya sürmekte sakınca görmeyenler. #1Mayıs 'ta Taksim Meydanı'na çelenk bırakmak isteyen DİSK Gen. Baş. @ArzuCerkezoglu ve DİSK yöneticilerini gözaltına aldı. İşçi temsilcileri yürüyerek çelenk bırakırsa kamu düzeni bozuluyormuş. '' dedi DİSK sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Gözaltındayız!" DİSK Genel Başkanı ve Genel Sekreterinin de aralarında olduğu DİSK'liler gözaltına alındı!  

Disk Genel Başkanı işçiler gözaltına alındı 

1 Mayıs kutlaması için çelenk bırakmak üzere Taksim'e çıkmak isteyen DİSK üyelerine polis müdahale etti. DİSK Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve 15 işçi gözaltına alındı.

 
CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada

''Salgın sürecinin başından beri işçileri sahaya sürmekte sakınca görmeyenler. #1Mayıs 'ta Taksim Meydanı'na çelenk bırakmak isteyen DİSK Gen. Baş.

@ArzuCerkezoglu

ve DİSK yöneticilerini gözaltına aldı. İşçi temsilcileri yürüyerek çelenk bırakırsa kamu düzeni bozuluyormuş. '' dedi



DİSK sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Gözaltındayız!"

DİSK Genel Başkanı ve Genel Sekreterinin de aralarında olduğu DİSK'liler gözaltına alındı!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.