DOĞANLI DERNEĞİ DURSUN DOĞAN İLE, GÜCÜNE GÜÇ KATACAK..

YEREL YÖNETİMLER 21.03.2021 - 00:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1662+ kez okundu.
 

DOĞANLI DERNEĞİ DURSUN DOĞAN İLE, GÜCÜNE GÜÇ KATACAK..

DOĞANLI DERNEĞİ DURSUN DOĞAN İLE, GÜCÜNE GÜÇ KATACAK.. Doğanlı Köyü kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 15.  Genel Kurulu üyelerin katılımıyla dernek Merkezinde gerçekleştirildi. Yapılan Genel Kurulda Doğanlı Köyü kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kurucu üyesi olan Dursun Doğan  başkanlığa seçildi. Doğan güç birliğini genişletmeyi ve pandemi koşullarının elverdiği ölçüde daha aktif saha çalışmaları yapmayı hedefliyor.   Doğanlı Köyü kültür Yardımlaşma ve  Dayanışma Derneği'nin yapılan 15’inci Genel Kurul, açılış konuşması ve divan kurulunun seçilmesiyle başladı. Daha sonra divan kurulunun yönettiği genel kurulda bir önceki dönem oy birliğiyle ibra edildi. Yeni yönetim kurulu üyelerinin isimleri üyelerin onayına sunuldu ve 15’inci dönem yönetim kurulu, yedek yönetim kurulu ve denetleme kurulu belirlendi.    Başkanlığa seçilen Dursun Doğan yaptığı konuşmada, yeni yönetimle daha büyük projelere imza atacaklarını söyleyerek, Hedefim gelenekle geleceği buluşturmak, Dayanışma ruhu içerisinde köyüme ve köylülerime daha fazla hizmet etmek, sadece dernek olarak değil bir Sivil Toplum Örgütü gibi hareket etmek olacaktır. Sadece köyüme ve köylülerime değil yaşadığımız çevreye de  faydalı olmaya çalışacağım ve bu doğrultuda yönetim kurulumuz ile birlikte çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz bütün kültürel renklerini barındıran derneğimiz çatısı altında bütün hemşerilerimize gönül kapılarımız ardına kadar açık. Bu çatı altında her hemşerimize bir görev ve sorumluluk düşmektedir. Güç birliği sayesinde, büyük bir potansiyele sahip olan Sivaslı hemşerilerimiz arasında dostluk ve dayanışma duygularını daha da geliştireceğimize olan inancımız tamdır ” dedi.   DURSUN DOĞAN KİMDİR !   1967 yılında Sivas'ta doğmuştur. Ilk orta ve lise öğrenimini doğduğu şehirde yapan Doğan, 1983'ten bu yana yaşamını Maltepe/ Zümrütevler Mahallesi'nde sürdürmektedir. 1993 yılında Doğanlı Köyü kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kurucu üyesi olan D.Doğan çeşitli dernek ve STK larda önemli çalışmalar yapmıştır.

DOĞANLI DERNEĞİ DURSUN DOĞAN İLE, GÜCÜNE GÜÇ KATACAK..

Doğanlı Köyü kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 15.  Genel Kurulu üyelerin katılımıyla dernek Merkezinde gerçekleştirildi. Yapılan Genel Kurulda Doğanlı Köyü kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kurucu üyesi olan Dursun Doğan  başkanlığa seçildi. Doğan güç birliğini genişletmeyi ve pandemi koşullarının elverdiği ölçüde daha aktif saha çalışmaları yapmayı hedefliyor.

 
Doğanlı Köyü kültür Yardımlaşma ve  Dayanışma Derneği'nin yapılan 15’inci Genel Kurul, açılış konuşması ve divan kurulunun seçilmesiyle başladı. Daha sonra divan kurulunun yönettiği genel kurulda bir önceki dönem oy birliğiyle ibra edildi. Yeni yönetim kurulu üyelerinin isimleri üyelerin onayına sunuldu ve 15’inci dönem yönetim kurulu, yedek yönetim kurulu ve denetleme kurulu belirlendi. 
 
Başkanlığa seçilen Dursun Doğan yaptığı konuşmada, yeni yönetimle daha büyük projelere imza atacaklarını söyleyerek, Hedefim gelenekle geleceği buluşturmak, Dayanışma ruhu içerisinde köyüme ve köylülerime daha fazla hizmet etmek, sadece dernek olarak değil bir Sivil Toplum Örgütü gibi hareket etmek olacaktır. Sadece köyüme ve köylülerime değil yaşadığımız çevreye de  faydalı olmaya çalışacağım ve bu doğrultuda yönetim kurulumuz ile birlikte çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz bütün kültürel renklerini barındıran derneğimiz çatısı altında bütün hemşerilerimize gönül kapılarımız ardına kadar açık. Bu çatı altında her hemşerimize bir görev ve sorumluluk düşmektedir. Güç birliği sayesinde, büyük bir potansiyele sahip olan Sivaslı hemşerilerimiz arasında dostluk ve dayanışma duygularını daha da geliştireceğimize olan inancımız tamdır ” dedi.
 
DURSUN DOĞAN KİMDİR !
 
1967 yılında Sivas'ta doğmuştur. Ilk orta ve lise öğrenimini doğduğu şehirde yapan Doğan, 1983'ten bu yana yaşamını Maltepe/ Zümrütevler Mahallesi'nde sürdürmektedir.

1993 yılında Doğanlı Köyü kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kurucu üyesi olan D.Doğan çeşitli dernek ve STK larda önemli çalışmalar yapmıştır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.