Dolandırıcılar Canan Kaftancıoğlu’nun adını kullanıyor

SİYASİ PARTİLER 28.09.2020 - 04:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1831+ kez okundu.
 

Dolandırıcılar Canan Kaftancıoğlu’nun adını kullanıyor

Dolandırıcılar Canan Kaftancıoğlu’nun adını kullanıyor CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bazı dolandırıcıların ismini kullanarak vatandaşlardan satış ya da bağış karşılığı para talep ettiğini belirterek vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, ismini kullanarak vatandaşlardan bağış ya da satış karşılığı para talep eden dolandırıcılarla ilgili suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Kaftancıoğlu, “İsmimi kullanarak sizden bağış ya da satış karşılığı para talep edenlere asla itibar etmeyiniz ve Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bildiriniz. Dolandırıcılar hakkında suç duyurusunda bulunacağım” dedi. CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bazı dolandırıcıların ismini kullanarak vatandaşlardan satış ya da bağış karşılığı para talep ettiğini söyledi. Türkiye’nin farklı illerinden kendisine ulaşan vatandaşların aktardığı bilgiler sonrası konuyla ilgili harekete geçen Kaftancıoğlu, ismini kullanarak haksız kazanç elde edenlerle ilgili yasal işlem başlatacağını duyurdu. Kaftancıoğlu yaptığı açıklamada vatandaşları dolandırıcılara karşı dikkatli olmaları konusunda uyararak şunları söyledi: “Son günlerde vatandaşlarımızı arayarak ya da kapısını çalarak ismimi referans gösteren ve kitap satışı yaptığını söyleyen dolandırıcılar olduğunu üzülerek öğrendim.   İsmimi kullanarak sizden bağış ya da satış karşılığı para talep edenlere asla itibar etmeyiniz ve Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bildiriniz. Sizlerden partimiz ya da şahsım adına bağış talep edenlerle ya da sizlere satış yapmak isteyenlerle karşılaştığınızda bilgi için chpistanbul@chpistanbul.org.tr ‘ye mail atabilirsiniz. Şahsım adına hiçbir satış ya da bağış faaliyeti olmadığının bir kez daha altını çizerek söz konusu dolandırıcılar hakkında suç duyurusunda bulunacağımı kamuoyunun bilgisine sunarım.”

Dolandırıcılar Canan Kaftancıoğlu’nun adını kullanıyor

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bazı dolandırıcıların ismini kullanarak vatandaşlardan satış ya da bağış karşılığı para talep ettiğini belirterek vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, ismini kullanarak vatandaşlardan bağış ya da satış karşılığı para talep eden dolandırıcılarla ilgili suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Kaftancıoğlu, “İsmimi kullanarak sizden bağış ya da satış karşılığı para talep edenlere asla itibar etmeyiniz ve Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bildiriniz. Dolandırıcılar hakkında suç duyurusunda bulunacağım” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bazı dolandırıcıların ismini kullanarak vatandaşlardan satış ya da bağış karşılığı para talep ettiğini söyledi. Türkiye’nin farklı illerinden kendisine ulaşan vatandaşların aktardığı bilgiler sonrası konuyla ilgili harekete geçen Kaftancıoğlu, ismini kullanarak haksız kazanç elde edenlerle ilgili yasal işlem başlatacağını duyurdu.

Kaftancıoğlu yaptığı açıklamada vatandaşları dolandırıcılara karşı dikkatli olmaları konusunda uyararak şunları söyledi: “Son günlerde vatandaşlarımızı arayarak ya da kapısını çalarak ismimi referans gösteren ve kitap satışı yaptığını söyleyen dolandırıcılar olduğunu üzülerek öğrendim.

 

İsmimi kullanarak sizden bağış ya da satış karşılığı para talep edenlere asla itibar etmeyiniz ve Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bildiriniz. Sizlerden partimiz ya da şahsım adına bağış talep edenlerle ya da sizlere satış yapmak isteyenlerle karşılaştığınızda bilgi için chpistanbul@chpistanbul.org.tr ‘ye mail atabilirsiniz.

Şahsım adına hiçbir satış ya da bağış faaliyeti olmadığının bir kez daha altını çizerek söz konusu dolandırıcılar hakkında suç duyurusunda bulunacağımı kamuoyunun bilgisine sunarım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.