DRONE PİLOTLARI ''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE'' YAZDILAR

GÜNDEM 18.05.2020 - 22:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1215+ kez okundu.
 

DRONE PİLOTLARI ''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE'' YAZDILAR

DRONE PİLOTLARI ''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE'' YAZDILAR   Drone Pilotları Platformuna kayıtlı Drone Pilotları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramına özel bir sürpriz gerçekleştirdiler! Havadan NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE yazdılar. Türkiye’de bir ilk niteliği taşıyan bu etkinliğe, Türkiye’ nin bir çok ilinden Drone Pilotu katılım gösterdi. Türk Gençliği yine gücünü gösterdi. Ne Mutlu Türküm Diyene ! dedi.     İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN http://youtu.be/qkMwbc8UKy8
DRONE PİLOTLARI ''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE'' YAZDILAR
 

Drone Pilotları Platformuna kayıtlı Drone Pilotları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramına özel bir sürpriz gerçekleştirdiler!

Havadan NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE yazdılar. Türkiye’de bir ilk niteliği taşıyan bu etkinliğe, Türkiye’ nin bir çok ilinden Drone Pilotu katılım gösterdi. Türk Gençliği yine gücünü gösterdi. Ne Mutlu Türküm Diyene ! dedi.

 

 

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
http://youtu.be/qkMwbc8UKy8
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.