Dünyanın en iyi drift pilotları şampiyonluk için Maltepe'de

SPOR 09.08.2019 - 08:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2003+ kez okundu.
 

Dünyanın en iyi drift pilotları şampiyonluk için Maltepe'de

Dünyanın en iyi drift pilotları şampiyonluk için Maltepe'de   İstanbul'un ev sahipliğinde 2019 yılının en iyi drift pilotunun seçileceği Red Bull Car Park Drift Dünya Finali, 1 Eylül Pazar günü İBB Maltepe Şehir Parkı'nda gerçekleşecek. İstanbul'un ev sahipliğinde 2019 yılının en iyi drift pilotunun seçileceği Red BullCar Park Drift Dünya Finali, 1 Eylül Pazar günü İBB Maltepe Şehir Parkı'nda gerçekleşecek.   Nefes kesen mücadelelerin yaşanacağı finalde drift dünyasının efsaneleri, Red Bull sporcuları Michael Whiddett nam-ı diğer Mad Mike ve Aleksandr Grinchuk da jüri koltuğunda oturacak 

Dünyanın en iyi drift pilotları şampiyonluk için Maltepe'de

 

İstanbul'un ev sahipliğinde 2019 yılının en iyi drift pilotunun seçileceği Red Bull Car Park Drift Dünya Finali, 1 Eylül Pazar günü İBB Maltepe Şehir Parkı'nda gerçekleşecek.

İstanbul'un ev sahipliğinde 2019 yılının en iyi drift pilotunun seçileceği Red BullCar Park Drift Dünya Finali, 1 Eylül Pazar günü İBB Maltepe Şehir Parkı'nda gerçekleşecek.
 
Nefes kesen mücadelelerin yaşanacağı finalde drift dünyasının efsaneleri, Red Bull sporcuları Michael Whiddett nam-ı diğer Mad Mike ve Aleksandr Grinchuk da jüri koltuğunda oturacak 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.