Ekrem İmamoğlu'ndan İBB İstanbul Otobüs İşletmelerine 2 yeni atama 

YEREL YÖNETİMLER 21.05.2020 - 00:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1762+ kez okundu.
 

Ekrem İmamoğlu'ndan İBB İstanbul Otobüs İşletmelerine 2 yeni atama 

Ekrem İmamoğlu'ndan İBB İstanbul Otobüs İşletmelerine 2 yeni atama    İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB), Ekrem İmamoğlu’ Yerel seçimlerde CHP Güngören belediye başkan adayı olan Makina Yüksek Mühendisi İsmet Yaşar  ve 2014-2019 yıllarında Ataşehir belediye meclis üyeliği ve Meclis başkan vekilliği görevini yürüten Mustafa Kemal Aldoğan'ı İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş'nin yönetimine atadı .    İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde(İBB) yeni yönetim şekillenmeye devam ederken, Yerel seçimlerde CHP Güngören belediye başkan adayı olan Makina Yüksek Mühendisi İsmet Yaşar  ve 2014-2019 yıllarında Ataşehir belediye meclis üyeliği ve Meclis başkan vekilliği görevini yürüten Mustafa Kemal Aldoğan'ı  İstanbul ili sınırları içerisinde İstanbul halkına uygun bir toplu taşımacılık hizmeti sunan, bu hizmeti yaparken sürdürülebilir kalkınma prensiplerini koruyan, halka en kaliteli hizmeti veren ve ilgili/çeşitli sosyal sorumluluk politikaları geliştirerek ekonomik bir canlılık sağlayan İstanbul Otobüs İşletmeleri Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliğine  Ekrem İmamoğlu Tarafından Atandılar . İSMET YAŞAR KİMDİR ? 1955 yılında Sinop Ayancık’ta dünyaya gelen İsmet Yaşar, CHP ilçe yöneticisi olarak görev yaptı. Yaşar, Makina Yüksek Mühendisidir. İsmet Yaşar, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP’den İstanbul İli, Güngören İlçesi Belediye Başkan adayı oldu    BİYOGRRAFİ 1965 yılında Sinop’un Ayancık ilçesinde dünyaya gelen İsmet Yaşar, Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisesi ve Almanya’da Fachhochschule Bochum İmalat Mühendisliği Bölümü'nde eğitimini tamamladı. 2010 yılına kadar özel sektörün çeşitli iş kollarında çalıştı. 2012-2015 yılları arasında CHP Güngören İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Yaşar, İstanbul Demokratik Sinoplular Platformu'nun kurucu üyesidir. İyi derecede Almanca ve İngilizce bilen İsmet Yaşar, evli ve bir çocuk babasıdır.  

Ekrem İmamoğlu'ndan İBB İstanbul Otobüs İşletmelerine 2 yeni atama 

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB), Ekrem İmamoğlu’ Yerel seçimlerde CHP Güngören belediye başkan adayı olan Makina Yüksek Mühendisi İsmet Yaşar  ve 2014-2019 yıllarında Ataşehir belediye meclis üyeliği ve Meclis başkan vekilliği görevini yürüten Mustafa Kemal Aldoğan'ı İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş'nin yönetimine atadı .

 

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde(İBB) yeni yönetim şekillenmeye devam ederken, Yerel seçimlerde CHP Güngören belediye başkan adayı olan Makina Yüksek Mühendisi İsmet Yaşar  ve 2014-2019 yıllarında Ataşehir belediye meclis üyeliği ve Meclis başkan vekilliği görevini yürüten Mustafa Kemal Aldoğan'ı  İstanbul ili sınırları içerisinde İstanbul halkına uygun bir toplu taşımacılık hizmeti sunan, bu hizmeti yaparken sürdürülebilir kalkınma prensiplerini koruyan, halka en kaliteli hizmeti veren ve ilgili/çeşitli sosyal sorumluluk politikaları geliştirerek ekonomik bir canlılık sağlayan İstanbul Otobüs İşletmeleri Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliğine  Ekrem İmamoğlu Tarafından Atandılar .

İSMET YAŞAR KİMDİR ?

1955 yılında Sinop Ayancık’ta dünyaya gelen İsmet Yaşar, CHP ilçe yöneticisi olarak görev yaptı. Yaşar, Makina Yüksek Mühendisidir.

İsmet Yaşar, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP’den İstanbul İli, Güngören İlçesi Belediye Başkan adayı oldu 

 
BİYOGRRAFİ

1965 yılında Sinop’un Ayancık ilçesinde dünyaya gelen İsmet Yaşar, Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisesi ve Almanya’da Fachhochschule Bochum İmalat Mühendisliği Bölümü'nde eğitimini tamamladı. 2010 yılına kadar özel sektörün çeşitli iş kollarında çalıştı. 2012-2015 yılları arasında CHP Güngören İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Yaşar, İstanbul Demokratik Sinoplular Platformu'nun kurucu üyesidir. İyi derecede Almanca ve İngilizce bilen İsmet Yaşar, evli ve bir çocuk babasıdır.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.