Ekrem İmamoğlu'ndan İBB'ye yeni atama

YEREL YÖNETİMLER 12.06.2020 - 21:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2396+ kez okundu.
 

Ekrem İmamoğlu'ndan İBB'ye yeni atama

Ekrem İmamoğlu'ndan İBB'ye yeni atama İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kendi kadrosunu oluşturmaya devam ediyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün bir atama daha yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSTTELKOM A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliğine Cumhuriyet Halk Partisi CHP Fatih Eski İlçe Başkanı Turan Durmuş'u atadı. Turan Durmuş'un ataması sonra ilk tebrik mesajı CHP 24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal'dan geldi. Topal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Önceki dönem CHP Fatih İlçe Başkanımız, geçmiş dönem Belediye Meclis Üyemiz, partimizin her kademesinde görev almış ve görevini her anlamda başarıyla getirmiş kardeşim Turan Durmuş İstanbul Büyükşehir Belediyesi İST-TELKOM A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği görevine getirilmiştir. Kendisine görevinde başarılar diliyorum"  ifadesini kullandı.  TURAN DURMUŞ KİMDİR? 1963 Yılında Rize’de doğdu. 1989 Yılında Mahalle Delegesi, 2000 Yılında Esnaf Komisyon Başkanı, 2002-2004 Yıllarında Fatih İlçe Başkan Yardımcısı, 2004-2009 Yıllarında Fatih belediyesi meclis Üyesi, 2009-2014 Yıllarında İstanbul büyükşehir Belediyesi, 2010-2012 Yıllarında Fatih İlçe Başkanı, 3. Dönem Kurultay Delegesi, CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekil Aday Adayı İstanbul İl Delgesi  ADD. Fatih Şube Üyesi, Fatih Yunus Emre Sosyal, Kültürel, Eğitim, Cem Evi Yap denetim Kurulu Üyesi, Topkapı Matbacılar Sitesi Yönetimi ve çok sayıda STK Üyeliği .

Ekrem İmamoğlu'ndan İBB'ye yeni atama

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kendi kadrosunu oluşturmaya devam ediyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün bir atama daha yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSTTELKOM A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliğine Cumhuriyet Halk Partisi CHP Fatih Eski İlçe Başkanı Turan Durmuş'u atadı.

Turan Durmuş'un ataması sonra ilk tebrik mesajı CHP 24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal'dan geldi. Topal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Önceki dönem CHP Fatih İlçe Başkanımız, geçmiş dönem Belediye Meclis Üyemiz, partimizin her kademesinde görev almış ve görevini her anlamda başarıyla getirmiş kardeşim Turan Durmuş İstanbul Büyükşehir Belediyesi İST-TELKOM A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği görevine getirilmiştir. Kendisine görevinde başarılar diliyorum"  ifadesini kullandı. 

TURAN DURMUŞ KİMDİR?

1963 Yılında Rize’de doğdu.

1989 Yılında Mahalle Delegesi,

2000 Yılında Esnaf Komisyon Başkanı,

2002-2004 Yıllarında Fatih İlçe Başkan Yardımcısı,

2004-2009 Yıllarında Fatih belediyesi meclis Üyesi,

2009-2014 Yıllarında İstanbul büyükşehir Belediyesi,

2010-2012 Yıllarında Fatih İlçe Başkanı,

3. Dönem Kurultay Delegesi,

CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekil Aday Adayı

İstanbul İl Delgesi 

ADD. Fatih Şube Üyesi,

Fatih Yunus Emre Sosyal, Kültürel, Eğitim, Cem Evi Yap denetim Kurulu Üyesi,

Topkapı Matbacılar Sitesi Yönetimi ve çok sayıda STK Üyeliği .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.