Emre Tümler'den duygusal veda mesajı

SPOR 18.06.2019 - 23:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2078+ kez okundu.
 

Emre Tümler'den duygusal veda mesajı

Emre Tümler'den duygusal veda mesajı Maltepespor'un başarılı file bekçisi Beyoğlu Yeniçarşı ile anlaşan Emre Tümler, duygusal bir veda mesajı yayınladı. Yıldız kaleci, "Maltepespor taraftarına her şey için teşekkür ederim" dedi.   Maltepespor'dan Beyoğlu Yeniçarşı'ya transfer olan yıldız kaleci, bir veda mesajı yayınladı. HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM   Emre Tümler sosyal medya hesabından şu mesajı yayınladı''Güzel anılar biriktirip, güzel dostluklar edindiğim Maltepespor kulübüne ve desteğini hiç esirgemeyen Maltepespor taraftarına hersey icin teşekkür ederim''.dedi

Emre Tümler'den duygusal veda mesajı

Maltepespor'un başarılı file bekçisi Beyoğlu Yeniçarşı ile anlaşan Emre Tümler, duygusal bir veda mesajı yayınladı. Yıldız kaleci, "Maltepespor taraftarına her şey için teşekkür ederim" dedi.

 

Maltepespor'dan Beyoğlu Yeniçarşı'ya transfer olan yıldız kaleci, bir veda mesajı yayınladı.

HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

 
Emre Tümler sosyal medya hesabından şu mesajı yayınladı''Güzel anılar biriktirip, güzel dostluklar edindiğim Maltepespor kulübüne ve desteğini hiç esirgemeyen Maltepespor taraftarına hersey icin teşekkür ederim''.dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.