ERDİ AKŞEN 11.OLAĞAN KONGREDE GÜVEN TAZELEDİ

YEREL YÖNETİMLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2019 - 11:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2023+ kez okundu.
 

ERDİ AKŞEN 11.OLAĞAN KONGREDE GÜVEN TAZELEDİ

ERDİ AKŞEN 11.OLAĞAN KONGREDE GÜVEN TAZELEDİ MALTEPE GİRESUNLULAR KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ BAŞKANI ERDİ AKŞEN OLAĞAN KONGREDE GÜVEN TAZELEDİ İstanbul’un Maltepe ilçesinde 22 yıldır faaliyet gösteren Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin yapılan 11. olağan genel kurulunda  mevcut Başkan Erdi Akşen güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Seçim sonrası bir teşekkür konuşması yapan Başkan Erdi Akşen, herkese teşekkür ederek, Gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini söyledi.  Akşen  kongreye katılan ve katkı sunan herkese çok teşekkür ederken, derneklerinin yeni dönemde de çalışmalarına tüm hızıyla devam edeceğinin altını çizdi. Erdi Akşen şunları söyledi “Kongremize katılarak bizi onore eden herkese üyelerimiz yönetim kurulumuza ve Maltepeli Giresunlular adına sonsuz teşekkürler ediyorum. Bize verilen görevin sorumluluğunun bilincinde olduğumuzun bilincinde olarak, bize güvenenleri mahcup etmemek için ziyadesi ile gayret göstereceğimizi bilmenizi isterim. Maltepe Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği kuruluş amaçlarına uygun olarak çalışmalarına tüm hızıyla devam edecektir. Hayata geçirmek istediğimiz çok güzel projelerimiz var. Bu projeleri gerçekleştirmemiz için bana ve ekibime verdiğiniz destek için sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi. YÖNETİM KURULU LİSTESİ YÖNETİ M KURULU YEDEK LİSTESİ
ERDİ AKŞEN 11.OLAĞAN KONGREDE GÜVEN TAZELEDİ MALTEPE GİRESUNLULAR KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ BAŞKANI ERDİ AKŞEN OLAĞAN KONGREDE GÜVEN TAZELEDİ İstanbul’un Maltepe ilçesinde 22 yıldır faaliyet gösteren Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin yapılan 11. olağan genel kurulunda  mevcut Başkan Erdi Akşen güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Seçim sonrası bir teşekkür konuşması yapan Başkan Erdi Akşen, herkese teşekkür ederek, Gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
 Akşen  kongreye katılan ve katkı sunan herkese çok teşekkür ederken, derneklerinin yeni dönemde de çalışmalarına tüm hızıyla devam edeceğinin altını çizdi. Erdi Akşen şunları söyledi “Kongremize katılarak bizi onore eden herkese üyelerimiz yönetim kurulumuza ve Maltepeli Giresunlular adına sonsuz teşekkürler ediyorum. Bize verilen görevin sorumluluğunun bilincinde olduğumuzun bilincinde olarak, bize güvenenleri mahcup etmemek için ziyadesi ile gayret göstereceğimizi bilmenizi isterim. Maltepe Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği kuruluş amaçlarına uygun olarak çalışmalarına tüm hızıyla devam edecektir. Hayata geçirmek istediğimiz çok güzel projelerimiz var. Bu projeleri gerçekleştirmemiz için bana ve ekibime verdiğiniz destek için sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi. YÖNETİM KURULU LİSTESİ YÖNETİ M KURULU YEDEK LİSTESİ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.