Erdi Akşen Cumhuriyetimizin 97. Yılı Kutlu Olsun

GÜNDEM 28.10.2020 - 06:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 847+ kez okundu.
 

Erdi Akşen Cumhuriyetimizin 97. Yılı Kutlu Olsun

Erdi Akşen Cumhuriyetimizin 97. Yılı Kutlu Olsun Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; tüm hemşerilerimizin ve tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.                       Erdi Akşen Maltepe Giresunlular Dernek Başkanı

Erdi Akşen Cumhuriyetimizin 97. Yılı Kutlu Olsun

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; tüm hemşerilerimizin ve tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.

 

                    Erdi Akşen

Maltepe Giresunlular Dernek Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.