ERDİ AKŞEN'DEN BAYRAM MESAJI

GÜNDEM 30.07.2020 - 10:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2172+ kez okundu.
 

ERDİ AKŞEN'DEN BAYRAM MESAJI

ERDİ AKŞEN'DEN BAYRAM MESAJI Erdi Akşen mesajında; ''Mübarek Kurban Bayramı, rengi, ırkı, dili ne olursa olsun bütün Müslümanları aynı duygu ve değerlerde buluşturmakta, kalplerimizi yakınlaştırmakta ve birliğimizi perçinlemektedir.Bayramın, ihtiyaç sahiplerinin daha iyi anlaşıldığı, paylaşmanın bereketinin hissedildiği, yüzlerin güldürüldüğü, sevinçlerin daha da çoğaldığı, kalplerin yakınlaştığı ve gönüllerimizi yücelten bir bayram olmasını diliyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle,  Kurban Bayramı’nın camiamıza, sporcularımıza, taraftarlarımıza,dernek üyelerimize ve tüm halkımıza mübarek olmasını diler;  en içten dileklerimle  herkese sevdikleri ile birlikte huzurlu  ve mutlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum'' dedi.

ERDİ AKŞEN'DEN BAYRAM MESAJI

Erdi Akşen mesajında;

''Mübarek Kurban Bayramı, rengi, ırkı, dili ne olursa olsun bütün Müslümanları aynı duygu ve değerlerde buluşturmakta, kalplerimizi yakınlaştırmakta ve birliğimizi perçinlemektedir.Bayramın, ihtiyaç sahiplerinin daha iyi anlaşıldığı, paylaşmanın bereketinin hissedildiği, yüzlerin güldürüldüğü, sevinçlerin daha da çoğaldığı, kalplerin yakınlaştığı ve gönüllerimizi yücelten bir bayram olmasını diliyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle,  Kurban Bayramı’nın camiamıza, sporcularımıza, taraftarlarımıza,dernek üyelerimize ve tüm halkımıza mübarek olmasını diler;  en içten dileklerimle  herkese sevdikleri ile birlikte huzurlu  ve mutlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.