EREN AİLESİ'NİN YENİ ÜYESİ NECMİ YAMAN EREN

MAHALLELERİMİZ 16.11.2020 - 22:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2197+ kez okundu.
 

EREN AİLESİ'NİN YENİ ÜYESİ NECMİ YAMAN EREN

EREN AİLESİ'NİN YENİ ÜYESİ NECMİ YAMAN EREN Nevzat Eren ve Ailesinin Mutlu Günü!  Nevzat Eren Baba Oldu! Beşçeşmeler Esnaf Kültür Sanat Eğitim Derneği (BEKSED) başkanı Nevzat Eren'  baba olmanın sevincini yaşıyor. Bu akşam Acıbadem  Hastanesi'nde Nevzat Eren'in eşi Duygu Eren bir erkek bebek dünyaya getirdi.Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Nevzat,Duygu Eren Çifti, bebeklerine Necmi Yaman ismini verdi. katilimcimaltepe.com.tr ailesi olarak   Nevzat,Duygu Eren Çiftini  tebrik eder, Necmi Yaman bebeğe sağlıklı ve mutlu bir ömür dileriz.

EREN AİLESİ'NİN YENİ ÜYESİ NECMİ YAMAN EREN

Nevzat Eren ve Ailesinin Mutlu Günü! 

Nevzat Eren Baba Oldu! Beşçeşmeler Esnaf Kültür Sanat Eğitim Derneği (BEKSED) başkanı Nevzat Eren'  baba olmanın sevincini yaşıyor.

Bu akşam Acıbadem  Hastanesi'nde Nevzat Eren'in eşi Duygu Eren bir erkek bebek dünyaya getirdi.Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Nevzat,Duygu Eren Çifti, bebeklerine Necmi Yaman ismini verdi. katilimcimaltepe.com.tr ailesi olarak   Nevzat,Duygu Eren Çiftini  tebrik eder, Necmi Yaman bebeğe sağlıklı ve mutlu bir ömür dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.