ERZURUMLULAR VAKFI YAŞAMIN HER ALANINDA

YEREL YÖNETİMLER 18.01.2021 - 23:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2338+ kez okundu.
 

ERZURUMLULAR VAKFI YAŞAMIN HER ALANINDA

Gazetemize açıklamalarda bulunan, Erzurumlular Vakfı Genel Sekreteri Ant. Hasan KOÇ bölgemizin en etkin ve en aktif sivil toplum kuruluşu olarak yaşamın her alanındayız.
ERZURUMLULAR VAKFI YAŞAMIN HER ALANINDA  Gazetemize açıklamalarda bulunan,  Erzurumlular Vakfı Genel Sekreteri Ant. Hasan KOÇ bölgemizin en etkin ve en aktif sivil toplum kuruluşu olarak yaşamın her alanındayız.  Ülkemiz'de ve dünyada Mart ayından bu yana insanlık olağanüstü bir dönem yaşıyor. Salgın ile mücadelede, devletin tüm kurumları ve sivil toplum kuruluşları, süreci bilim insanlarının kararları doğrultusunda yönlendiriyor.  Bu süreçte, dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan salgın hastalık, kurumsal yapımızı ve faaliyetlerimizide yakından etkilemiştir.  Yardımlaşma ve dayanışma kültürünün tüm kodlarını bünyesinde bulunduran aziz milletimiz, her türlü zorlukta olduğu gibi bu sıkıntılı süreçtende çıkacaktır.  Vakfımız, bilim kurulu kararları doğrultusunda, etkinlik ve faaliyetlerini "Hayırda Öncü Şerde İlk Önleyici" şiarıyla aralıklarla sürdürmektedir.  Ayni ve nakdî yardımlarımız devam ederken, sorumlu bir sivil toplum kuruluşu olarak, salgın hastalık süresince vakıf binamızı istenildiğinde Kaymakamlık emrine tahsis edeceğimizi kaymakamlığımıza sunduk.  Yeni bir yıla girdik. Yeni yılın özellikle ekonomik sıkıntılarımızla birlikte, salgın hastalığınında ortadan kalkacağı umuduyla, tüm insanlığa sağlık, huzur ve kardeşlik getireceğini temenni ediyoruz.  Erzurumlular Vakfı; yıl içerisinde ilçemize ve ülkemize dair hem sosyal hem toplumsal olarak daha çok kamuoyunun gündeminde olacaktır. Dedi.
Gazetemize açıklamalarda bulunan, Erzurumlular Vakfı Genel Sekreteri Ant. Hasan KOÇ bölgemizin en etkin ve en aktif sivil toplum kuruluşu olarak yaşamın her alanındayız.

ERZURUMLULAR VAKFI YAŞAMIN HER ALANINDA 

Gazetemize açıklamalarda bulunan,  Erzurumlular Vakfı Genel Sekreteri Ant. Hasan KOÇ bölgemizin en etkin ve en aktif sivil toplum kuruluşu olarak yaşamın her alanındayız. 

Ülkemiz'de ve dünyada Mart ayından bu yana insanlık olağanüstü bir dönem yaşıyor. Salgın ile mücadelede, devletin tüm kurumları ve sivil toplum kuruluşları, süreci bilim insanlarının kararları doğrultusunda yönlendiriyor. 

Bu süreçte, dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan salgın hastalık, kurumsal yapımızı ve faaliyetlerimizide yakından etkilemiştir. 

Yardımlaşma ve dayanışma kültürünün tüm kodlarını bünyesinde bulunduran aziz milletimiz, her türlü zorlukta olduğu gibi bu sıkıntılı süreçtende çıkacaktır. 

Vakfımız, bilim kurulu kararları doğrultusunda, etkinlik ve faaliyetlerini "Hayırda Öncü Şerde İlk Önleyici" şiarıyla aralıklarla sürdürmektedir. 

Ayni ve nakdî yardımlarımız devam ederken, sorumlu bir sivil toplum kuruluşu olarak, salgın hastalık süresince vakıf binamızı istenildiğinde Kaymakamlık emrine tahsis edeceğimizi kaymakamlığımıza sunduk. 

Yeni bir yıla girdik. Yeni yılın özellikle ekonomik sıkıntılarımızla birlikte, salgın hastalığınında ortadan kalkacağı umuduyla, tüm insanlığa sağlık, huzur ve kardeşlik getireceğini temenni ediyoruz. 

Erzurumlular Vakfı; yıl içerisinde ilçemize ve ülkemize dair hem sosyal hem toplumsal olarak daha çok kamuoyunun gündeminde olacaktır. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.