ESENKENT  MUHTARLIĞINDA CEP KÜTÜPHANE AÇILIYOR

YEREL YÖNETİMLER 22.10.2020 - 18:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1179+ kez okundu.
 

ESENKENT  MUHTARLIĞINDA CEP KÜTÜPHANE AÇILIYOR

ESENKENT  MUHTARLIĞINDA CEP KÜTÜPHANE AÇILIYOR   Otuz bir bini aşan nüfusa sahip olan Maltepe nin balkonu olarak adlandırılan Esenkent Mahallesinde muhtar Firuzan Çekerekli nin başarılı çalışmaları hızla devam ediyor. Esenkent Muhtarlık binası içerisinde bol bulunan odayı kütüphaneye çevirten muhtar Çekerekli Lions kulübü üyesi Leyla Roseenberger tarafından tefriş ve donatım işlemeleri gerçekleşen Lions Cep kütüphanesinin önümüzdeki günlerde açılışının yapılacağını söyledi. Esenkent mahalle muhtarı Firuzan Çekerekli daha çok öğrencilerin yararlanması için tasaarlanan Cep kütüphanesinden okumak üzere ödünç kitap verileceğini belirtti. Muhtar Çekerekli "   Kütüphane Çok yakında Çocuklarımızın hizmetinde olacaktır.   ÇEKEREKLİ “ÇOCUKLARIMIZI KİTAP OKUMAYA TEŞVİK ETMELİYİZ” Bu bölgede oturan çocuklarımızın ödevlerini yapacağı ve kitap okuyacağı bir mahallede cep kütüphanesi olmasını arzuladık.Kütüphane Çok yakında Çocuklarımızın hizmetinde olacaktır.Sağlık,Başarı,Mutluluk sizlerle olsun bugünün küçükleri,yarının büyükleri çocuklarımızın bilgi yüklü olmaları asli görevimizdir.Çünkü bilgi GÜÇ demektir.Burada her türlü kitap olacak. Çocuklarımızı elektronik bağımlılıktan kurtarıp kitap okumaya teşvik etmeliyiz. Bu mahalle cep kütüphanesininden  Esenkent'te her yaştan insanımız faydalanacaktır.  Bu da bizi mutlu ediyor .Atatürk"Geleceğimizi onlara emanet ediyoruz; "Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir. Biz biliyoruz ki her şeyin başı eğitimdir.'' dedi.

ESENKENT  MUHTARLIĞINDA CEP KÜTÜPHANE AÇILIYOR

 
Otuz bir bini aşan nüfusa sahip olan Maltepe nin balkonu olarak adlandırılan Esenkent Mahallesinde muhtar Firuzan Çekerekli nin başarılı çalışmaları hızla devam ediyor.
Esenkent Muhtarlık binası içerisinde bol bulunan odayı kütüphaneye çevirten muhtar Çekerekli Lions kulübü üyesi Leyla Roseenberger tarafından tefriş ve donatım işlemeleri gerçekleşen Lions Cep kütüphanesinin önümüzdeki günlerde açılışının yapılacağını söyledi.
Esenkent mahalle muhtarı Firuzan Çekerekli daha çok öğrencilerin yararlanması için tasaarlanan Cep kütüphanesinden okumak üzere ödünç kitap verileceğini belirtti. Muhtar Çekerekli "
 
Kütüphane Çok yakında Çocuklarımızın hizmetinde olacaktır.
 
ÇEKEREKLİ “ÇOCUKLARIMIZI KİTAP OKUMAYA TEŞVİK ETMELİYİZ”
Bu bölgede oturan çocuklarımızın ödevlerini yapacağı ve kitap okuyacağı bir mahallede cep kütüphanesi olmasını arzuladık.Kütüphane Çok yakında Çocuklarımızın hizmetinde olacaktır.Sağlık,Başarı,Mutluluk sizlerle olsun bugünün küçükleri,yarının büyükleri çocuklarımızın bilgi yüklü olmaları asli görevimizdir.Çünkü bilgi GÜÇ demektir.Burada her türlü kitap olacak. Çocuklarımızı elektronik bağımlılıktan kurtarıp kitap okumaya teşvik etmeliyiz. Bu mahalle cep kütüphanesininden  Esenkent'te her yaştan insanımız faydalanacaktır.  Bu da bizi mutlu ediyor .Atatürk"Geleceğimizi onlara emanet ediyoruz; "Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir. Biz biliyoruz ki her şeyin başı eğitimdir.'' dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.