Eski Milletvekili coronadan hayatını kaybetti!

SİYASİ PARTİLER 03.04.2020 - 17:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2075+ kez okundu.
 

Eski Milletvekili coronadan hayatını kaybetti!

Eski Milletvekili coronadan hayatını kaybetti! SHP eski Milletvekili ve CHP İstanbul eski İl Başkan Yardımcısı Kenan Sönmez'in corona virisü nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi. Sönmez’in ölüm haberini CHP Maltepe ilçe başkanı Ali Cengiz Erol duyurdu.  Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Ali Cengiz Erol şu ifadeleri kullandı; *Güzel Dost ve güzel insan CHP Eski İl Başkan Yardımcımız ve 18. Dönem Milletvekilimiz Kenan SÖNMEZ abimiz Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.      

Eski Milletvekili coronadan hayatını kaybetti!

SHP eski Milletvekili ve CHP İstanbul eski İl Başkan Yardımcısı Kenan Sönmez'in corona virisü nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi.

Sönmez’in ölüm haberini CHP Maltepe ilçe başkanı Ali Cengiz Erol duyurdu. 

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Ali Cengiz Erol şu ifadeleri kullandı;

*Güzel Dost ve güzel insan CHP Eski İl Başkan Yardımcımız ve 18. Dönem Milletvekilimiz Kenan SÖNMEZ abimiz Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.