ESNAF ODASI BAŞKANI ERDEL GAZETECİLERLE BULUŞTU

GÜNDEM 25.01.2020 - 23:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2274+ kez okundu.
 

ESNAF ODASI BAŞKANI ERDEL GAZETECİLERLE BULUŞTU

ESNAF ODASI BAŞKANI ERDEL GAZETECİLERLE BULUŞTU   10 Ocak Çalışan gazeteciler günü nedeniyle Maltepedeki yerel basın temsilcilerine kahvaltılı toplantı düzenleyerek jest yapan Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Yunus Erdel " Gözümde retine yırtılması nedeniyle bir operasyon geçirdim bu nedenle bu özel gününüzü biraz gecikmeli olarak kutlamak zorunda kaldım.  Halkın gözü kulağı olan ve zor şartlarda çalışan siz değerli arkadaşlarımızın bu önemli gününü kutluyorum."dedi.  Kaplan Döner’de gerçekleşen kahvaltı organizasyonunda toplantıya Maltepe MASK Başkanı Behram Kaçar ve Kartal Kuaförler Odası başkanı Adem Etirli de katıldılar. Yerel basın temsilcileriyle  samimi sohbet ortamında geçin sabah kahvaltısında  Yunus Erdel, “Maltepe’de 2850 tane üyem var. 2850 üye ile hizmet vermeye çalışıyoruz. İlçemizde bulunan özel hastaneler ile anlaşmalar yapıyoruz. Öğrencisini okuluna yazdıramayan, hastaneye gidemeyen veya vergi dairesinde bir sıkıntısı olanlara çözmeye çalışıyoruz. Oda başkanı olarak kendi kanunumuz var. 5262 sayılı yasa var. Bu yasaya bağlı kalarak, imkanla.  dahilinde esnafın yanında olmaya çalışıyoruz.”  dedi. Başkan Erdel daha sonra gazetecilere küçük hediyeler taktim etti.
ESNAF ODASI BAŞKANI ERDEL GAZETECİLERLE BULUŞTU  
10 Ocak Çalışan gazeteciler günü nedeniyle Maltepedeki yerel basın temsilcilerine kahvaltılı toplantı düzenleyerek jest yapan Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Yunus Erdel " Gözümde retine yırtılması nedeniyle bir operasyon geçirdim bu nedenle bu özel gününüzü biraz gecikmeli olarak kutlamak zorunda kaldım.  Halkın gözü kulağı olan ve zor şartlarda çalışan siz değerli arkadaşlarımızın bu önemli gününü kutluyorum."dedi.
 Kaplan Döner’de gerçekleşen kahvaltı organizasyonunda toplantıya Maltepe MASK Başkanı Behram Kaçar ve Kartal Kuaförler Odası başkanı Adem Etirli de katıldılar.
Yerel basın temsilcileriyle  samimi sohbet ortamında geçin sabah kahvaltısında 

Yunus Erdel, “Maltepe’de 2850 tane üyem var. 2850 üye ile hizmet vermeye çalışıyoruz. İlçemizde bulunan özel hastaneler ile anlaşmalar yapıyoruz. Öğrencisini okuluna yazdıramayan, hastaneye gidemeyen veya vergi dairesinde bir sıkıntısı olanlara çözmeye çalışıyoruz. Oda başkanı olarak kendi kanunumuz var. 5262 sayılı yasa var. Bu yasaya bağlı kalarak, imkanla.  dahilinde esnafın yanında olmaya çalışıyoruz.”  dedi.

Başkan Erdel daha sonra gazetecilere küçük hediyeler taktim etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.