EYLÜL AYI BURS VE KREDİ ÖDEMELERİ BAŞLADI

EĞİTİM 10.09.2020 - 09:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1739+ kez okundu.
 

EYLÜL AYI BURS VE KREDİ ÖDEMELERİ BAŞLADI

EYLÜL AYI BURS VE KREDİ ÖDEMELERİ BAŞLADI   Gençlik ve Spor Bakanlığı, Eylül ayı burs ve kredi ödemelerine başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 6 Eylül 2020 tarihi itibarıyla burs ve kredi ödemelerinin öğrencilerin hesaplarına yatmaya başladığını bildirdi. Bakan Kasapoğlu, 6 - 10 Eylül  tarihleri arasında TC kimlik numarasının son numarasına göre ödemelerin yapılacağını ifade etti. TC Kimlik numarasının sonu “0” olanlar 6 Eylül, “2” olanlar 7 Eylül, “4” olanlar 8 Eylül, “6” olanlar 9 Eylül, “8” olanlar 10 Eylül’de ödemelerini alabilecek.  

EYLÜL AYI BURS VE KREDİ ÖDEMELERİ BAŞLADI

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Eylül ayı burs ve kredi ödemelerine başladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 6 Eylül 2020 tarihi itibarıyla burs ve kredi ödemelerinin öğrencilerin hesaplarına yatmaya başladığını bildirdi. Bakan Kasapoğlu, 6 - 10 Eylül  tarihleri arasında TC kimlik numarasının son numarasına göre ödemelerin yapılacağını ifade etti.

TC Kimlik numarasının sonu “0” olanlar 6 Eylül, “2” olanlar 7 Eylül, “4” olanlar 8 Eylül, “6” olanlar 9 Eylül, “8” olanlar 10 Eylül’de ödemelerini alabilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.