Fatih Aşık Maltepespor'da Tek Hedef 3. Lig

30.09.2020 - 11:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2049+ kez okundu.
 

Fatih Aşık Maltepespor'da Tek Hedef 3. Lig

Fatih Aşık Maltepespor'da Tek Hedef 3. Lig   2020-21 sezonunda Bölgesel amatör ligde mücadele edecek olan Maltepespor kulübünün teknik sorumlusu Fatih Aşık başkanımız Mehmet Akarsu ve yönetimiyle birlikte şampiyonluk hedefliyoruz Hedef 3.lig Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Maltepespor’da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ederken teknik patron Fatih Aşık, takıma gerekli takviyeleri yaptıklarını söyledi. Yeni sezona alternatifli bir kadro ile gireceklerini, yapılan transferlerin takıma faydalı olacağına inandığını belirten Aşık, “Yeni sezonda tek hedefimiz 3. Lig’e yükselmek. Transfer çalışmalarımızı da bu hedefe ulaşmak için yapıyoruz. Bu zamana kadar kadromuza önemli isimler kattık. Bundan sonra da katmaya devam edeceğiz bu liglerin Falcao’sunu transfer ediyoruz. yeni sezonda sevenlerimize çok iyi bir Maltepesmpor izlettireceğiz”  Bizim altyapımızda,Maltepe'li yetenekli oyunularımız var A takımımızda yer bulacaklar. Profosyonel takımlara gidecekler. Hedef büyüktük. Hedefimiz açık ve net olarak 3. Lig” ifadelerini kullandı.    FATİH AŞIK KİMDİR ! Fatih Aşık 1975 Kırklareli doğumlu Besyo mezunu UEFA  A lisanslı futbol antrenörü. Futbol antrenörlüğüne 2007 yılında Cevizli Kültür spor kulübünde başladı ve 12 yıldır da devam ediyor. Cevizli Kültür spor kulübünde 2 sezon çalıştıktan sonra 2009-10 sezonunda İdaltepespor kulübüne geçti. İdealtepespor kulübünde 4 sezon çalıştıktan sonra 2012-13 sezonunda Tff 2.lig takımı Pendikspor kulübünün  alt yapısında U-17 yaş teknik sorumluluğu yaptı. 2013-14 sezonunda Başıbüyük spor kulübüne geldi. 2014-15 sezonunda Başıbüyük spor takımını 1.amatör ligde şampiyon yaparak Süper amatör lige taşıdı. 2015-16 sezonunda Tff 3.ligde mücadele eden Maltepe spor kulübünde yardımcı antrenörlük yaptı.2016-17 sezonunda bölgesel amatör ligde mücadele eden Ataşehir Çamolukspor kulübünde çalıştı. 2018-19 sezonunda bölgesel amatör ligde mücadele eden Küçükyalı Yelken spor kulübünde görev yaptı. 2019-20 sezonunun 5.haftasında bölgesel amatör ligde mücadele eden Maltepe spor kulübünde çalışmaya başladı. Antrenörlük bilgi birikimi donanımının yanı sıra kişiliği ve karakteri ile ön planda olması dikkat çekti.   Fatih Aşık hoca bilgi birikimi donanımı deneyimi olan kendisini yetiştirmeye çalışan boş zamanlarında bol bol maç izleyen futbolcu portföyü hayli geniş olan bir Teknik adamdır. Fatih Aşık hocanın başarıları da tesadüf değildir. Emeğin ve çok çalışmanın sonucudur. 

Fatih Aşık Maltepespor'da Tek Hedef 3. Lig

 

2020-21 sezonunda Bölgesel amatör ligde mücadele edecek olan Maltepespor kulübünün teknik sorumlusu Fatih Aşık başkanımız Mehmet Akarsu ve yönetimiyle birlikte şampiyonluk hedefliyoruz

Hedef 3.lig

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Maltepespor’da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ederken teknik patron Fatih Aşık, takıma gerekli takviyeleri yaptıklarını söyledi. Yeni sezona alternatifli bir kadro ile gireceklerini, yapılan transferlerin takıma faydalı olacağına inandığını belirten Aşık, “Yeni sezonda tek hedefimiz 3. Lig’e yükselmek. Transfer çalışmalarımızı da bu hedefe ulaşmak için yapıyoruz. Bu zamana kadar kadromuza önemli isimler kattık. Bundan sonra da katmaya devam edeceğiz bu liglerin Falcao’sunu transfer ediyoruz. yeni sezonda sevenlerimize çok iyi bir Maltepesmpor izlettireceğiz” 

Bizim altyapımızda,Maltepe'li yetenekli oyunularımız var A takımımızda yer bulacaklar. Profosyonel takımlara gidecekler. Hedef büyüktük. Hedefimiz açık ve net olarak 3. Lig” ifadelerini kullandı.   

FATİH AŞIK KİMDİR !

Fatih Aşık 1975 Kırklareli doğumlu Besyo mezunu UEFA  A lisanslı futbol antrenörü. Futbol antrenörlüğüne 2007 yılında Cevizli Kültür spor kulübünde başladı ve 12 yıldır da devam ediyor. Cevizli Kültür spor kulübünde 2 sezon çalıştıktan sonra 2009-10 sezonunda İdaltepespor kulübüne geçti. İdealtepespor kulübünde 4 sezon çalıştıktan sonra 2012-13 sezonunda Tff 2.lig takımı Pendikspor kulübünün  alt yapısında U-17 yaş teknik sorumluluğu yaptı. 2013-14 sezonunda Başıbüyük spor kulübüne geldi. 2014-15 sezonunda Başıbüyük spor takımını 1.amatör ligde şampiyon yaparak Süper amatör lige taşıdı. 2015-16 sezonunda Tff 3.ligde mücadele eden Maltepe spor kulübünde yardımcı antrenörlük yaptı.2016-17 sezonunda bölgesel amatör ligde mücadele eden Ataşehir Çamolukspor kulübünde çalıştı. 2018-19 sezonunda bölgesel amatör ligde mücadele eden Küçükyalı Yelken spor kulübünde görev yaptı. 2019-20 sezonunun 5.haftasında bölgesel amatör ligde mücadele eden Maltepe spor kulübünde çalışmaya başladı. Antrenörlük bilgi birikimi donanımının yanı sıra kişiliği ve karakteri ile ön planda olması dikkat çekti.   Fatih Aşık hoca bilgi birikimi donanımı deneyimi olan kendisini yetiştirmeye çalışan boş zamanlarında bol bol maç izleyen futbolcu portföyü hayli geniş olan bir Teknik adamdır. Fatih Aşık hocanın başarıları da tesadüf değildir. Emeğin ve çok çalışmanın sonucudur. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.