Feyzullah Mahallesinde demokrasi şölenine devam  

SİYASİ PARTİLER 17.11.2019 - 23:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1230+ kez okundu.
 

Feyzullah Mahallesinde demokrasi şölenine devam  

Feyzullah Mahallesinde demokrasi şölenine devam   Cumhuriyet Halk Partisi’  İlçe Teşkilatı’nın kongresi öncesi başlatılan delege seçimleri devam ediyor. Bugün de süren seçimlere katılan delegeler, üyeleri yakın markaj altına aldı CUMHURİYET Halk Partisi’nde (CHP) mevcut İlçe Başkanı Savaş Yücel'in yer aldığı Beyaz listeve Maltepe Belediye Başkan Aday Adayları Gülşen Tekin Ercan, And Kızılay ve Hasan Gökkaya'nın aday olduğu Mor liste Feyzullah Mahallesi delege seçimleriyle devam etti.        BAŞKAN YÜCEL ‘DEMOKRATİK BİR SEÇİM YAPIYORUZ’   Seçimler hakkında değerlendirme yapan ,CUMHURİYET Halk Partisi’nde (CHP) Maltepe ilçe başkanı Savaş Yücel “Seçimler gayet güzel gidiyor, demokratik bir şekilde ilerliyor. Cumartesi günü hiçbir sorun çıkmadan hallettik, bugün de bir demokrasi şöleni yaşıyoruz. Gayet güzel, her şey yolunda. Partimiz bugünlerde epey hareketli, bunu yerelden başlatıp genele, bütün Türkiye'ye kadar yayacağız. Seçimlere katılım sağlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz. Bu gelen bayram öncesi şenliktir. Bizi izlemeye devam edin. CHP iktidar oluncaya kadar yılmadan, yorulmadan mücadele devam edeceğiz” diye konuştu.   FEYZULLAH MAHALLESİNDE KAZANAN BEYAZ LİSTE   Feyzullah mahallesinde CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) mevcut İlçe Başkanı Savaş Yücel'inde yer aldığı BEYAZ Liste kazandı.355 üyenin oy kullandığı sandıkta MOR LİSTE 171,BEYAZ LİSTE 355 OY alarak sandıktan çıktı.     

Feyzullah Mahallesinde demokrasi şölenine devam  

Cumhuriyet Halk Partisi’  İlçe Teşkilatı’nın kongresi öncesi başlatılan delege seçimleri devam ediyor. Bugün de süren seçimlere katılan delegeler, üyeleri yakın markaj altına aldı

CUMHURİYET Halk Partisi’nde (CHP) mevcut İlçe Başkanı Savaş Yücel'in yer aldığı Beyaz listeve Maltepe Belediye Başkan Aday Adayları Gülşen Tekin Ercan, And Kızılay ve Hasan Gökkaya'nın aday olduğu Mor liste Feyzullah Mahallesi delege seçimleriyle devam etti. 
 
 
 
BAŞKAN YÜCEL ‘DEMOKRATİK BİR SEÇİM YAPIYORUZ’
 
Seçimler hakkında değerlendirme yapan ,CUMHURİYET Halk Partisi’nde (CHP) Maltepe ilçe başkanı Savaş Yücel “Seçimler gayet güzel gidiyor, demokratik bir şekilde ilerliyor. Cumartesi günü hiçbir sorun çıkmadan hallettik, bugün de bir demokrasi şöleni yaşıyoruz. Gayet güzel, her şey yolunda. Partimiz bugünlerde epey hareketli, bunu yerelden başlatıp genele, bütün Türkiye'ye kadar yayacağız. Seçimlere katılım sağlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz. Bu gelen bayram öncesi şenliktir. Bizi izlemeye devam edin. CHP iktidar oluncaya kadar yılmadan, yorulmadan mücadele devam edeceğiz” diye konuştu.
 
FEYZULLAH MAHALLESİNDE KAZANAN BEYAZ LİSTE
 
Feyzullah mahallesinde CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) mevcut İlçe Başkanı Savaş Yücel'inde yer aldığı BEYAZ Liste kazandı.355 üyenin oy kullandığı sandıkta MOR LİSTE 171,BEYAZ LİSTE 355 OY alarak sandıktan çıktı. 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.