FİKRET YÜZÜGÜLER'DEN BAYRAM MESAJI

GÜNDEM 31.07.2020 - 21:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1383+ kez okundu.
 

FİKRET YÜZÜGÜLER'DEN BAYRAM MESAJI

FİKRET YÜZÜGÜLER'DEN BAYRAM MESAJI Maltepe Genç Bitlisliler Derneği Kurucu Başkanı ve Maltepespor As Başkanı Fikret Yüzügüler Kurban Bayramı münasebetiyle  bir mesaj yayımladı. Bayramların, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin ve aramızdaki bağları geliştirmenin de vesilesi olduğuna dikkat çeken Başkan Yüzügüler, bu yıl ki bayram kutlamalarının salgın hastalık nedeniyle istenilen düzeyde kutlanılamamasının burukluğa neden olduğunu hatırlattı. Bayram vesilesiyle yapılan ibadet, dua ve kesilen kurbanların Allah katında kabul olması en büyük temennileri olduğunu dile getiren Başkan Yüzügüler “Bu mübarek günlerde yardıma muhtaç durumdaki kardeşlerimize şefkatle yardım elimizi uzatmalı, mağdurların yanlarında bulunmalı, kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendirmeliyiz.  Bayramların anlamını, yardımlaşmayı, hoşgörüyü, sevgi ve saygıyı bu günlerle sınırlı tutmayarak yaşamımızın her dönemine ve tüm insani ilişkilerimize yansıtmalıyız. Bu vesile ile başta Maltepeliler  olmak üzere Bitlisli hemşehrilerim  ve tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutlar, bundan sonraki bayramlarında huzurlu ve sağlıklı geçmesini temenni ederim” ifadelerine yer verdi.  
FİKRET YÜZÜGÜLER'DEN BAYRAM MESAJI

Maltepe Genç Bitlisliler Derneği Kurucu Başkanı ve Maltepespor As Başkanı Fikret Yüzügüler Kurban Bayramı münasebetiyle  bir mesaj yayımladı.
Bayramların, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin ve aramızdaki bağları geliştirmenin de vesilesi olduğuna dikkat çeken Başkan Yüzügüler, bu yıl ki bayram kutlamalarının salgın hastalık nedeniyle istenilen düzeyde kutlanılamamasının burukluğa neden olduğunu hatırlattı.

Bayram vesilesiyle yapılan ibadet, dua ve kesilen kurbanların Allah katında kabul olması en büyük temennileri olduğunu dile getiren Başkan Yüzügüler “Bu mübarek günlerde yardıma muhtaç durumdaki kardeşlerimize şefkatle yardım elimizi uzatmalı, mağdurların yanlarında bulunmalı, kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendirmeliyiz. 

Bayramların anlamını, yardımlaşmayı, hoşgörüyü, sevgi ve saygıyı bu günlerle sınırlı tutmayarak yaşamımızın her dönemine ve tüm insani ilişkilerimize yansıtmalıyız. Bu vesile ile başta Maltepeliler  olmak üzere Bitlisli hemşehrilerim  ve tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutlar, bundan sonraki bayramlarında huzurlu ve sağlıklı geçmesini temenni ederim” ifadelerine yer verdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.