GAZETECİ AHMET TÜKEK ACİL'E KALDIRILDI

MAHALLELERİMİZ 20.06.2019 - 10:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1363+ kez okundu.
 

GAZETECİ AHMET TÜKEK ACİL'E KALDIRILDI

GAZETECİ AHMET TÜKEK ACİL'E KALDIRILDI Olay Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Tükek sabah geçirdiği rahatsızlık sonucu Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Yoğun Bakım ünitesine kaldırıldı. İlk belirlemelere göre yüz felci geçirdiği tespit edilen Tükek'in sağlık durumunun şu an iyi olduğu ve gerekli müdahalelerin acil yoğun bakım servisinde devam ettiği ifade edildi.'e www.katilimcimaltepe.com.tr alilesi olarak Ahmet Tükek'e geçmiş olsun diliyoruz.    

GAZETECİ AHMET TÜKEK ACİL'E KALDIRILDI

Olay Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Tükek sabah geçirdiği rahatsızlık sonucu Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Yoğun Bakım ünitesine kaldırıldı.

İlk belirlemelere göre yüz felci geçirdiği tespit edilen Tükek'in sağlık durumunun şu an iyi olduğu ve gerekli müdahalelerin acil yoğun bakım servisinde devam ettiği ifade edildi.'e www.katilimcimaltepe.com.tr alilesi olarak Ahmet Tükek'e geçmiş olsun diliyoruz.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.