Gece yarısı korkutan patlama: 12 kişi tahliye edildi

POLİS & ADLİYE 07.08.2020 - 09:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2158+ kez okundu.
 

Gece yarısı korkutan patlama: 12 kişi tahliye edildi

Gece yarısı korkutan patlama: 12 kişi tahliye edildi  Ataşehir’de bir binada henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle çıkan yangın sebebiyle binada mahsur kalan 12 kişi kurtarıldı. İstanbul’un Ataşehir ilçesindeki Necmettin Erbakan Sokak'ta 6 katlı bir binanın 1. katında bilinmeyen bir nedenle gece 00.00 sularında patlama yaşandı. Patlamanın ardından küçük çaplı yangın çıkarken, itfaiye ekipleri, mahsur kalan ve dumandan etkilenen 12 kişiyi merdivenle tek tek kurtardı.   Saat 00:00 sıralarında alınan ihbarlar üzerine olay yerine , Büyükbakkalköy, Yakacık, Maltepe, Kartal, Ataşehir İtfaiye ve 112 Hızır Acil Ambulans ekipleri sevk edildi.. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekiplerin çalışmaları sonucu yangın söndürüldü. Maddi hasarın meydana geldiği olayda, yaralı ve can kaybı yaşanmadı.

Gece yarısı korkutan patlama: 12 kişi tahliye edildi 

Ataşehir’de bir binada henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle çıkan yangın sebebiyle binada mahsur kalan 12 kişi kurtarıldı.

İstanbul’un Ataşehir ilçesindeki Necmettin Erbakan Sokak'ta 6 katlı bir binanın 1. katında bilinmeyen bir nedenle gece 00.00 sularında patlama yaşandı.

Patlamanın ardından küçük çaplı yangın çıkarken, itfaiye ekipleri, mahsur kalan ve dumandan etkilenen 12 kişiyi merdivenle tek tek kurtardı. 

 Saat 00:00 sıralarında alınan ihbarlar üzerine olay yerine , Büyükbakkalköy, Yakacık, Maltepe, Kartal, Ataşehir İtfaiye ve 112 Hızır Acil Ambulans ekipleri sevk edildi.. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekiplerin çalışmaları sonucu yangın söndürüldü.

Maddi hasarın meydana geldiği olayda, yaralı ve can kaybı yaşanmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.