Gelecek Partisi Maltepe kurucu ilçe başkanı atandı

SİYASİ PARTİLER 26.06.2020 - 21:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2588+ kez okundu.
 

Gelecek Partisi Maltepe kurucu ilçe başkanı atandı

Gelecek Partisi Maltepe kurucu ilçe başkanı atandı Gelecek Partisi İstanbul’da Kurucu İlçe Başkanı atamalarına devam ediyor. İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin  Maltepe Kurucu İlçe Başkanı atamasını yaptıklarını açıkladı. Gelecek Partisi tarafından Maltepe Kurucu İlçe Başkanlığı için Emrah Turgut, ismi açıklandı. Maltepe İlçe Başkanını açıklayan İl Başkanı İsa Mesih Şahin, daha önce Üsküdar Kurucu İlçe Başkanı olarak açıkladıkları Mücahit Kibar ile yola devam etmeyecekleri, Üsküdar’da yeni bir isim belirleyecekleri bilgisini de sosyal medya hesabından paylaştı. Maltepe Kurucu İlçe Başkanımız olarak Emrah Turgut atanmıştır. Hayırlı olsun Maltepe.    

Gelecek Partisi Maltepe kurucu ilçe başkanı atandı

Gelecek Partisi İstanbul’da Kurucu İlçe Başkanı atamalarına devam ediyor. İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin  Maltepe Kurucu İlçe Başkanı atamasını yaptıklarını açıkladı. Gelecek Partisi tarafından Maltepe Kurucu İlçe Başkanlığı için Emrah Turgut, ismi açıklandı.

Maltepe İlçe Başkanını açıklayan İl Başkanı İsa Mesih Şahin, daha önce Üsküdar Kurucu İlçe Başkanı olarak açıkladıkları Mücahit Kibar ile yola devam etmeyecekleri, Üsküdar’da yeni bir isim belirleyecekleri bilgisini de sosyal medya hesabından paylaştı.

Maltepe Kurucu İlçe Başkanımız olarak Emrah Turgut atanmıştır. Hayırlı olsun Maltepe.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.