GİRESUNLULAR DERNEGİ CHP MALTEPE'Yİ ZİYARET ETTİ

YEREL YÖNETİMLER 23.01.2020 - 22:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1598+ kez okundu.
 

GİRESUNLULAR DERNEGİ CHP MALTEPE'Yİ ZİYARET ETTİ

    GİRESUNLULAR DERNEGİ CHP MALTEPE'Yİ ZİYARET ETTİ Maltepe Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanı Erdi Akşen ve beraberindeki heyet Adem Etirli Fuat Ergül Muaffak Belgütay, Orhan Odabaşı, Hakan Öztürk Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanı seçilen Ali Cengiz Erol ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerini makamında ziyaret etti. AKŞEN''Maltepe halkının beklentilerini karşılayacağınıza hiç şüphem yok''  Öncelikle yeni seçilen ilçe başkanımızı ve ilçe yönetim kurulumuzu tebrik ediyor, başarılar diliyorum. İnanıyorum ki, tüm Maltepe ilçe örgütünüzle birlikte önemli işlere imza atacaksınız.Ali Cengiz Erol yapı itibariyle mücadeleyi ve sokakları iyi bilen, halkın nabzını iyi tutan bir ilçe başkanı. Tecrübeli üyelerinizle, genç ve dinamik üyelerin oluşturduğu ilçe yönetimiyle birlikte, partinizin iktidar mücadelesine büyük katkı koyacağınıza ve Maltepe halkının beklentilerini karşılayacağınıza hiç şüphem yok dedi.  Maltepe ile ilgili görüş alışverişinde bulunan, Dernek yönetimi ve ilçe başkanı Akşen, Maltepe’de yapılması gerekenleri masaya yatırdı. Dernek hakkında başkana bilgi veren Erdi Akşen, Bugüne kadar yapmış oldukları faaliyetleri anlattı. ALİ CENGİZ EROL''Ayrıt etmeksizin, hepsine aynı mesafede yaklaşıyoruz'' Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, CHP İlçe örgütü olarak, sivil toplum kuruluşlarını ayrıt etmeksizin, hepsine aynı mesafede yaklaştıklarını söyledi. Sivil toplum kuruluşlarının da bir ilçenin ve demokrasinin bel kemiği olduğuna değinen CHP İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, "Sivil toplum kuruluşları, başka bir amaç ve hedef gütmeksizin demokrasinin ilerlemesi için çalışmalı. Herkesin bir işin ucundan tutması gerektiği ve ülke olarak sosyal sorumluluklarımızın bilincinde olunması düşüncesindeyim" şeklinde konuştu.  

 

 

GİRESUNLULAR DERNEGİ CHP MALTEPE'Yİ ZİYARET ETTİ

Maltepe Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanı Erdi Akşen ve beraberindeki heyet Adem Etirli Fuat Ergül Muaffak Belgütay, Orhan Odabaşı, Hakan Öztürk Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanı seçilen Ali Cengiz Erol ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerini makamında ziyaret etti.

AKŞEN''Maltepe halkının beklentilerini karşılayacağınıza hiç şüphem yok'' 

Öncelikle yeni seçilen ilçe başkanımızı ve ilçe yönetim kurulumuzu tebrik ediyor, başarılar diliyorum. İnanıyorum ki, tüm Maltepe ilçe örgütünüzle birlikte önemli işlere imza atacaksınız.Ali Cengiz Erol yapı itibariyle mücadeleyi ve sokakları iyi bilen, halkın nabzını iyi tutan bir ilçe başkanı. Tecrübeli üyelerinizle, genç ve dinamik üyelerin oluşturduğu ilçe yönetimiyle birlikte, partinizin iktidar mücadelesine büyük katkı koyacağınıza ve Maltepe halkının beklentilerini karşılayacağınıza hiç şüphem yok dedi. 

Maltepe ile ilgili görüş alışverişinde bulunan, Dernek yönetimi ve ilçe başkanı Akşen, Maltepe’de yapılması gerekenleri masaya yatırdı. Dernek hakkında başkana bilgi veren Erdi Akşen, Bugüne kadar yapmış oldukları faaliyetleri anlattı.

ALİ CENGİZ EROL''Ayrıt etmeksizin, hepsine aynı mesafede yaklaşıyoruz''

Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, CHP İlçe örgütü olarak, sivil toplum kuruluşlarını ayrıt etmeksizin, hepsine aynı mesafede yaklaştıklarını söyledi. Sivil toplum kuruluşlarının da bir ilçenin ve demokrasinin bel kemiği olduğuna değinen CHP İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, "Sivil toplum kuruluşları, başka bir amaç ve hedef gütmeksizin demokrasinin ilerlemesi için çalışmalı. Herkesin bir işin ucundan tutması gerektiği ve ülke olarak sosyal sorumluluklarımızın bilincinde olunması düşüncesindeyim" şeklinde konuştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.