Girne Gençlik'den Dört dörtlük galibiyet 4-1  

SPOR 24.02.2020 - 12:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2494+ kez okundu.
 

Girne Gençlik'den Dört dörtlük galibiyet 4-1  

Girne Gençlik'den Dört dörtlük galibiyet 4-1   Başıbüyük Tuncay Karartı Stadı’nda oynanan ve baştan sona çekişmeli bir mücadeleye sahne olan maçta ev sahibi Girne Gençlik konuk ettiği Fetih Kelkit takımını tecrübeli oyuncularının ayaklarından bulduğu  gollerle  4-1’lik net skorla kazanmasını bildi.Maça hızlı başlayan konuk ekip Fetih Kelkit takımı oldu. Oyunun başlarında konuk ekip Girne Gençlik kalesi önünde oyununu kurarak gol aradı. Müsabakanın 13. dakikasında Girne Gençlik Muhammed Ali Yenilmez'in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. İlk yarı  atılan  bu golle 1-0 tamamlandı.  Bu dakikadan sonra oyuna ağırlığını koyan Fetih Kelkit ilk yarıda kalesinde gördüğü bu gole 51. dakikada Furkan Kılınç ile cevap verdi. 1-1  Bu golden sonra Girne Gençlik takımı oyuna ağırlığını koymaya başladı. 53. dakikada Kadir Palaz’nın attığı golle durumu 2-1’e taşıdı.  63.dakikada Girne Gençlik takımından Muhammed Ali Yenilmez  mükemmel bir golle kendinin ikinci takımının 3. golü ile  durumu 3-1 yaptı. Maçta son sözü Muhammed Mustafa Gültekin söyledi ve müsabaka 4-1 ev sahibi takımın üstünlüğü ile tamamlandı.   TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI Girne Gençlik taraftarları,2019-2020 Sezonunda  2.Amatör Küme (14) Grup'un  4’üncü haftasında Fetih Kelkit   karşısında takımlarını yalnız bırakmadı. Bu maça yoğun ilgi gösteren Girne Gençlik taraftarlar, tribünlerin önemli kısmını doldurdu, ayrıca futbolculara karşılaşma öncesi sevgi gösterilerinde bulundu.   

Girne Gençlik'den Dört dörtlük galibiyet 4-1  

Başıbüyük Tuncay Karartı Stadı’nda oynanan ve baştan sona çekişmeli bir mücadeleye sahne olan maçta ev sahibi Girne Gençlik konuk ettiği Fetih Kelkit takımını tecrübeli oyuncularının ayaklarından bulduğu  gollerle  4-1’lik net skorla kazanmasını bildi.Maça hızlı başlayan konuk ekip Fetih Kelkit takımı oldu. Oyunun başlarında konuk ekip Girne Gençlik kalesi önünde oyununu kurarak gol aradı. Müsabakanın 13. dakikasında Girne Gençlik Muhammed Ali Yenilmez'in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. İlk yarı  atılan  bu golle 1-0 tamamlandı.  Bu dakikadan sonra oyuna ağırlığını koyan Fetih Kelkit ilk yarıda kalesinde gördüğü bu gole 51. dakikada Furkan Kılınç ile cevap verdi. 1-1

 Bu golden sonra Girne Gençlik takımı oyuna ağırlığını koymaya başladı. 53. dakikada Kadir Palaz’nın attığı golle durumu 2-1’e taşıdı.  63.dakikada Girne Gençlik takımından Muhammed Ali Yenilmez  mükemmel bir golle kendinin ikinci takımının 3. golü ile  durumu 3-1 yaptı. Maçta son sözü Muhammed Mustafa Gültekin söyledi ve müsabaka 4-1 ev sahibi takımın üstünlüğü ile tamamlandı. 

 TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI

Girne Gençlik taraftarları,2019-2020 Sezonunda  2.Amatör Küme (14) Grup'un  4’üncü haftasında Fetih Kelkit   karşısında takımlarını yalnız bırakmadı. Bu maça yoğun ilgi gösteren Girne Gençlik taraftarlar, tribünlerin önemli kısmını doldurdu, ayrıca futbolculara karşılaşma öncesi sevgi gösterilerinde bulundu.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.