Girne Gençlik ve Spor Kulübü’nün “Minik futbolculardan resim sergisi  

SPOR 10.10.2019 - 22:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1462+ kez okundu.
 

Girne Gençlik ve Spor Kulübü’nün “Minik futbolculardan resim sergisi  

Girne Gençlik ve Spor Kulübü’nün “Minik futbolculardan resim sergisi   Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi, Girne Gençlik ve Spor Kulübü’nün “Sporlu Renkler” isimli resim sergisinin açılışına ev sahipliği yaptı. Sergide,  yaşları 6-15 arasında değişen futbolcu adaylarının eserleri sergilendi.  Girnespor Kulüp Başkanı Uğur Canayakın, sanat çalışmalarının İstanbul Amatör Kulüpler Federasyonu’ndaki ilk çalışma olduğunu belirterek, “Tuzla’da bir futbol maçında 11 çocuk kırmızı kart yedi. Kavga etmişler. Biz bunu engellemek istiyoruz. Çocuklara bu çalışmalar terapi oluyor. Düşüncelerini paylaştıkları, yaşadıkları ortamdan çıkıp kendilerine ayrılan bir zamanları oluyor. Çocuklara, erken yaştan itibaren verilen düzenli spor ve sanat eğitimi, onların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine önemli katkı sağlıyor. Maltepe Belediye Başkanı Sayın Ali Kılıç’a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi. FUTBOLCU ADAYLARINDAN RESİMLER Jenart Sanat Atölyesi’nin katkılarıyla hazırlanan sergide, bir yılda hazırlanan eserler sunuldu. Eğitmen Tijen Canayakın, sergide çocukların sanatsal becerilerini kullanarak yaratıcılıklarını üretime dönüştürme ve kendi özgün bakış açılarıyla dünyayı yorumlama ilkelerinden yola çıktıklarını söyledi. Sporcu figürlerine yer verilen sergide kara kalem, kolaj çalışmaları ile Türk resminin öncülerinden Osman Hamdi Bey’in röprodüksiyon eserleri yer aldı. Sergi 14 Ekim'e kadar Galeri Maltepe’de ziyaret edilebilecek. 

Girne Gençlik ve Spor Kulübü’nün “Minik futbolculardan resim sergisi  

Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi, Girne Gençlik ve Spor Kulübü’nün “Sporlu Renkler” isimli resim sergisinin açılışına ev sahipliği yaptı. Sergide,  yaşları 6-15 arasında değişen futbolcu adaylarının eserleri sergilendi. 

Girnespor Kulüp Başkanı Uğur Canayakın, sanat çalışmalarının İstanbul Amatör Kulüpler Federasyonu’ndaki ilk çalışma olduğunu belirterek, “Tuzla’da bir futbol maçında 11 çocuk kırmızı kart yedi. Kavga etmişler. Biz bunu engellemek istiyoruz. Çocuklara bu çalışmalar terapi oluyor. Düşüncelerini paylaştıkları, yaşadıkları ortamdan çıkıp kendilerine ayrılan bir zamanları oluyor. Çocuklara, erken yaştan itibaren verilen düzenli spor ve sanat eğitimi, onların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine önemli katkı sağlıyor. Maltepe Belediye Başkanı Sayın Ali Kılıç’a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

FUTBOLCU ADAYLARINDAN RESİMLER

Jenart Sanat Atölyesi’nin katkılarıyla hazırlanan sergide, bir yılda hazırlanan eserler sunuldu. Eğitmen Tijen Canayakın, sergide çocukların sanatsal becerilerini kullanarak yaratıcılıklarını üretime dönüştürme ve kendi özgün bakış açılarıyla dünyayı yorumlama ilkelerinden yola çıktıklarını söyledi. Sporcu figürlerine yer verilen sergide kara kalem, kolaj çalışmaları ile Türk resminin öncülerinden Osman Hamdi Bey’in röprodüksiyon eserleri yer aldı. Sergi 14 Ekim'e kadar Galeri Maltepe’de ziyaret edilebilecek. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.