Girne Gençlik ve Spor Kulübünün acı günü

SPOR 30.04.2020 - 13:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2497+ kez okundu.
 

Girne Gençlik ve Spor Kulübünün acı günü

Girne Gençlik ve Spor Kulübünün acı günü Girne Gençlik ve Spor Kulübü   takımda görev yapan Fuat Ali Alptekin (Şekerci Dayısı Lakaplı) geçirdiği kalp krizi sonrası hastanede vefat etti. Fuat Ali Alptekin 'in cenazesi 1  Mayıs Cuma günü  öğle namazının ardından Feriköy aile kabristanlığında toprağa verilecek GİRNE GENÇLİK SPOR KULÜBÜ BAŞKANI UĞUR CANAYAKIN  Girne Gençlik ve Spor Kulübü  çok değerli bir  emekçisini kaybetti.Çok yakından tanıdığım Fuat Ali Alptekin’nİ kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Girne Gençlik ve Spor Kulübü camiasına ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.”            

Girne Gençlik ve Spor Kulübünün acı günü

Girne Gençlik ve Spor Kulübü   takımda görev yapan Fuat Ali Alptekin (Şekerci Dayısı Lakaplı) geçirdiği kalp krizi sonrası hastanede vefat etti. Fuat Ali Alptekin 'in cenazesi 1  Mayıs Cuma günü  öğle namazının ardından Feriköy aile kabristanlığında toprağa verilecek

GİRNE GENÇLİK SPOR KULÜBÜ BAŞKANI UĞUR CANAYAKIN 
Girne Gençlik ve Spor Kulübü  çok değerli bir  emekçisini kaybetti.Çok yakından tanıdığım Fuat Ali Alptekin’nİ kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Girne Gençlik ve Spor Kulübü camiasına ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.”  
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.