Girne Spor'da Ceyhun Eriş genç sporcularla buluştu

SPOR 26.10.2020 - 11:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1819+ kez okundu.
 

Girne Spor'da Ceyhun Eriş genç sporcularla buluştu

Girne Spor'da Ceyhun Eriş genç sporcularla buluştu   Girne Gençlik Spor Kulübü tarafından Spor okulundaki genç yeteneklere  destek olmak amacıyla “ Girne spor ile Futbolun Efsane İsimleri Gençlerle Buluşuyor” projesi kapsamında gençlerle buluşmak için  GALATASARAY, FENERBAHÇE ,TRABZONSPOR, ANKARAGÜCÜ ,SİVASSPOR VE MİLLİ TAKIM’ DAN HATIRLADIĞIMIZ    eski futbolcu Ceyhun Eriş gençlerle bir araya gelerek kariyeri boyunca yaşadığı ilginç anıları anlattı.   Girne Spor Ömer Cevdet Şahinoğlu Spor Tesislerinde gerçekleştirilen programa Girne Gençlik spor kulübü başkanı Uğur Canayakın,Kulüp yöneticileri, amatör spor kulüpleri oyuncuları ve aileleri katıldı. Programda genç sporcular, merak ettikleri soruları milli futbolcuya sordu. Söyleşide, Ceyhun Eriş spor hayatı ile olan geçmişini ve tavsiyelerini gençlere aktardı.  Ceyhun Eriş"Belki içlerinizden bazıları şampiyon olup kupalar kaldıracaksınız" Çocukların eğitiminin de sporla beraber önemli olduğunu vurgulayan eski oyuncusu Ceyhun Eriş, "Çocuklar bizim geleceğimizdir. Spor olmazsa olmaz herkesin vazgeçilmezi olması lazım. Bir yaşam tarzı olması gerekir. Belki içlerinizden bazıları şampiyon olup kupalar kaldıracaksınız. En önemlisi insan olabilmenizdir. Başarılı sporcular insan olarak düzgün bir insan olmalıdır" şeklinde konuştu. Uğur Canayakın"Kulübümüzü daha iyi yerlere taşımak istiyoruz" Maltepeli ve Girneli  genç çocukları sporda her daim desteklediğini belirten başkan Uğur Canayakın, "Gençler küçük yaşta başlayıp spora önem verdiği zaman hem fiziksel olarak hem ruhen gelişir. Bizim bunun önünü açmamız lazım. Destek olmamız lazım. Eğitimlerini ihmal etmelerini istemiyoruz. Daha iyi daha başarılı Girne Spor için hep beraber hareket edeceğiz. Değerli Kardeşim Ceyhun Eriş'e  bugün bizimle birlikte olduğu için canı gönülden teşekkür ediyorum. Bütün genç kardeşlerime başarılar diliyorum nice şampiyonluklar diliyorum" dedi.    

Girne Spor'da Ceyhun Eriş genç sporcularla buluştu

 
Girne Gençlik Spor Kulübü tarafından Spor okulundaki genç yeteneklere  destek olmak amacıyla “ Girne spor ile Futbolun Efsane İsimleri Gençlerle Buluşuyor” projesi kapsamında gençlerle buluşmak için  GALATASARAY, FENERBAHÇE ,TRABZONSPOR, ANKARAGÜCÜ ,SİVASSPOR VE MİLLİ TAKIM’ DAN HATIRLADIĞIMIZ    eski futbolcu Ceyhun Eriş gençlerle bir araya gelerek kariyeri boyunca yaşadığı ilginç anıları anlattı.

 

Girne Spor Ömer Cevdet Şahinoğlu Spor Tesislerinde gerçekleştirilen programa Girne Gençlik spor kulübü başkanı Uğur Canayakın,Kulüp yöneticileri, amatör spor kulüpleri oyuncuları ve aileleri katıldı.

Programda genç sporcular, merak ettikleri soruları milli futbolcuya sordu. Söyleşide, Ceyhun Eriş spor hayatı ile olan geçmişini ve tavsiyelerini gençlere aktardı. 

Ceyhun Eriş"Belki içlerinizden bazıları şampiyon olup kupalar kaldıracaksınız"

Çocukların eğitiminin de sporla beraber önemli olduğunu vurgulayan eski oyuncusu Ceyhun Eriş, "Çocuklar bizim geleceğimizdir. Spor olmazsa olmaz herkesin vazgeçilmezi olması lazım. Bir yaşam tarzı olması gerekir. Belki içlerinizden bazıları şampiyon olup kupalar kaldıracaksınız. En önemlisi insan olabilmenizdir. Başarılı sporcular insan olarak düzgün bir insan olmalıdır" şeklinde konuştu.

Uğur Canayakın"Kulübümüzü daha iyi yerlere taşımak istiyoruz"

Maltepeli ve Girneli  genç çocukları sporda her daim desteklediğini belirten başkan Uğur Canayakın, "Gençler küçük yaşta başlayıp spora önem verdiği zaman hem fiziksel olarak hem ruhen gelişir. Bizim bunun önünü açmamız lazım. Destek olmamız lazım. Eğitimlerini ihmal etmelerini istemiyoruz. Daha iyi daha başarılı Girne Spor için hep beraber hareket edeceğiz. Değerli Kardeşim Ceyhun Eriş'e  bugün bizimle birlikte olduğu için canı gönülden teşekkür ediyorum. Bütün genç kardeşlerime başarılar diliyorum nice şampiyonluklar diliyorum" dedi.  

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.