Girnespor'lu Sümeyye Celep Boksta üst minikler şampiyonu oldu

SPOR 16.11.2021 - 21:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2426+ kez okundu.
 

Girnespor'lu Sümeyye Celep Boksta üst minikler şampiyonu oldu

Türkiye Boks Federasyonunun faaliyet programında yer alan Üst Minikler İstanbul Şampiyonası
Girnespor'lu Sümeyye Celep Boksta üst minikler şampiyonu oldu Türkiye Boks Federasyonunun faaliyet programında yer alan  Üst Minikler  İstanbul Şampiyonası 11-14 Kasım tarihleri arasında Sarıyer Spor Salonu’nda yapıldı. 91 sporcunun katıldığı müsabakalarda,  Girne Gençlik ve Spor Kulübü’nden Sümeyye Celep üst  Minikler Grubu 42 Kg’da  İstanbul şampiyonu oldu.   BÜYÜK BAŞARI  Girne Gençlik ve Spor Kulübü’nde spor yapmaktan çok mutlu sevinçli olduğunu dile getireren Sümeyye Celep, "Hocalarımın ve Girne Gençlik ve Spor Kulübü’nün   bana çok yardımı oldu. Çok çalıştım ve başardım. babam beni bu spora teşvik etti. Ben de babamı kırmadım ve bu spora geldim. Bu sporu yaptığım için çok mutluyum." dedi.
Türkiye Boks Federasyonunun faaliyet programında yer alan Üst Minikler İstanbul Şampiyonası

Girnespor'lu Sümeyye Celep Boksta üst minikler şampiyonu oldu

Türkiye Boks Federasyonunun faaliyet programında yer alan  Üst Minikler  İstanbul Şampiyonası 11-14 Kasım tarihleri arasında Sarıyer Spor Salonu’nda yapıldı.


91 sporcunun katıldığı müsabakalarda,  Girne Gençlik ve Spor Kulübü’nden Sümeyye Celep üst  Minikler Grubu 42 Kg’da  İstanbul şampiyonu oldu.

 

BÜYÜK BAŞARI

 Girne Gençlik ve Spor Kulübü’nde spor yapmaktan çok mutlu sevinçli olduğunu dile getireren Sümeyye Celep, "Hocalarımın ve Girne Gençlik ve Spor Kulübü’nün   bana çok yardımı oldu. Çok çalıştım ve başardım. babam beni bu spora teşvik etti. Ben de babamı kırmadım ve bu spora geldim. Bu sporu yaptığım için çok mutluyum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.