Gözler Başkan Erdoğan'ın açıklamasında!

GÜNDEM 28.05.2020 - 13:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2115+ kez okundu.
 

Gözler Başkan Erdoğan'ın açıklamasında!

Gözler Başkan Erdoğan'ın açıklamasında! Türkiye koronavirüs vakalarının azalması ile birlikte normalleşmeye doğru adım adım ilerliyor. Başkan Erdoğan’ın başkanlığında bugün son kez video konferans ile yapılacak olan kabine toplantısı Türkiye’nin kaderini belirleyecek. Haftasonları sokağa çıkma kısıtlaması, 20 yaş altı ve 65 yaş üstü için getirilen kısıtlamalar toplantının ana konularını oluşturacak.    20 YAŞ ALTINA İZİN VAR MI    SOKAK YASAKLARI BİTECEK Mİ     DÜĞÜN SALONLARI AÇILAÇAK MI    HALAYA HORONA MESAFE    KAFE VE RESTORANLAR AÇILAK MI

Gözler Başkan Erdoğan'ın açıklamasında!

Türkiye koronavirüs vakalarının azalması ile birlikte normalleşmeye doğru adım adım ilerliyor. Başkan Erdoğan’ın başkanlığında bugün son kez video konferans ile yapılacak olan kabine toplantısı Türkiye’nin kaderini belirleyecek. Haftasonları sokağa çıkma kısıtlaması, 20 yaş altı ve 65 yaş üstü için getirilen kısıtlamalar toplantının ana konularını oluşturacak.

   20 YAŞ ALTINA İZİN VAR MI
   SOKAK YASAKLARI BİTECEK Mİ 
   DÜĞÜN SALONLARI AÇILAÇAK MI
   HALAYA HORONA MESAFE
   KAFE VE RESTORANLAR AÇILAK MI
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.