Gülensu'da Delegeler Kurayla Belirlendi

SİYASİ PARTİLER 18.11.2019 - 18:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1546+ kez okundu.
 

Gülensu'da Delegeler Kurayla Belirlendi

Gülensu'da Delegeler Kurayla Belirlendi CHP delege seçimleri mahalle mahalle tüm hızıyla devam ediliyor. Gülensu   mahallesinde yapılan delege seçimlerinde demokrasi kazandı. Maltepe Gülensu mahallesi delege seçimlerinde bir ilk yaşanarak 1087 üye oy kullandı  Gülensu mahallesin’de üç liste ile gidilen seçimlerde SARI LİSTE 319.BEYAZ LİSTE 384,MAVİ LİSTE 384 oylar eşitlikle sonuçlandı. Tüzük gereği CHP Maltepe İlçe başkanı Savaş Yücel aday olan BEYAZ ve MAVİ liste arasında kuraya başvurarak 18 delegeyi belirledi. Sonuç olarak Gülensu mahalle seçimlerinde demokrasi kazandı..      

Gülensu'da Delegeler Kurayla Belirlendi

CHP delege seçimleri mahalle mahalle tüm hızıyla devam ediliyor. Gülensu   mahallesinde yapılan delege seçimlerinde demokrasi kazandı.

Maltepe Gülensu mahallesi delege seçimlerinde bir ilk yaşanarak 1087 üye oy kullandı  Gülensu mahallesin’de üç liste ile gidilen seçimlerde SARI LİSTE 319.BEYAZ LİSTE 384,MAVİ LİSTE 384 oylar eşitlikle sonuçlandı. Tüzük gereği CHP Maltepe İlçe başkanı Savaş Yücel aday olan BEYAZ ve MAVİ liste arasında kuraya başvurarak 18 delegeyi belirledi. Sonuç olarak Gülensu mahalle seçimlerinde demokrasi kazandı..  

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.