Gülensu Spor'dan Dört dörtlük zafer!

SPOR 20.10.2019 - 08:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2296+ kez okundu.
 

Gülensu Spor'dan Dört dörtlük zafer!

Gülensu Spor'dan Dört dörtlük zafer!        Gülensu Spor 4– 0 Selamsız  İstanbul 1. Amatör Lig 17. Grubu'nun şampiyonluk adayı takımlarından Maltepe'nin gururu Gülensuspor, sahasında  Selamsız'la karşılaştığı maçta adeta şov yaptı  Grupta yaptığı 3 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik, 1 mağlubiyet topladığı 4 puan ile bu haftaki maçını 4-0 kazanan Kırmızı,Siyahlar yoluna emin adımlarla devam ediyor. Grupta zirve yarışından kopmak istemeyen Maltepe Gülensu Spor mutlak 3 puanı hedeflediği karşılaşmada rakibi Üsküdar temsilcisi Selamsız’a gol yağdırdı.   İstanbul 1. Amatör Lig 17. Grubu 3. hafta maçları kapsamında Gülensu Spor, Selamsız ile karşılaştığı maçta 37. ve 90. dakikalarda Murat Aliçay , 59. ve 62. dakikada Mehmet Zorba'nın golleriyle maçın galibi oldu. Maçın ilk dakikalarından itibaren baskılı oyunuyla Üsküdar ekibini zorlayan Gülensu Spor Futbol Takımı Sportif Direktör Erol Türkmen ve Antrenör Güney Temel ile çıktıkları karşılaşmada 17.grubunda oynadığı bu haftaki maçını kazanarak avantajlı ilerleyişini sürdürüyor.    Bu galibiyetle Gülensu Spor gelecek hafta kendi evinde Marmara Karayolları’nı misafir edecek.İstanbul 1. Amatör Lig 17. Grubu 3. hafta maçları sonunda Gol krallığında Gülensuspor'dan Mehmet Zorba 3 gol ile yarışı 1. sürdürürken 2 gol ile takım arkadaşı Murat Aliçay onu takip ediyor.

Gülensu Spor'dan Dört dörtlük zafer!

       Gülensu Spor 4– 0 Selamsız

 İstanbul 1. Amatör Lig 17. Grubu'nun şampiyonluk adayı takımlarından Maltepe'nin gururu Gülensuspor, sahasında  Selamsız'la karşılaştığı maçta adeta şov yaptı  Grupta yaptığı 3 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik, 1 mağlubiyet topladığı 4 puan ile bu haftaki maçını 4-0 kazanan Kırmızı,Siyahlar yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Grupta zirve yarışından kopmak istemeyen Maltepe Gülensu Spor mutlak 3 puanı hedeflediği karşılaşmada rakibi Üsküdar temsilcisi Selamsız’a gol yağdırdı.  

İstanbul 1. Amatör Lig 17. Grubu 3. hafta maçları kapsamında Gülensu Spor, Selamsız ile karşılaştığı maçta 37. ve 90. dakikalarda Murat Aliçay , 59. ve 62. dakikada Mehmet Zorba'nın golleriyle maçın galibi oldu. Maçın ilk dakikalarından itibaren baskılı oyunuyla Üsküdar ekibini zorlayan Gülensu Spor Futbol Takımı Sportif Direktör Erol Türkmen ve Antrenör Güney Temel ile çıktıkları karşılaşmada 17.grubunda oynadığı bu haftaki maçını kazanarak avantajlı ilerleyişini sürdürüyor.   
Bu galibiyetle Gülensu Spor gelecek hafta kendi evinde Marmara Karayolları’nı misafir edecek.İstanbul 1. Amatör Lig 17. Grubu 3. hafta maçları sonunda Gol krallığında Gülensuspor'dan Mehmet Zorba 3 gol ile yarışı 1. sürdürürken 2 gol ile takım arkadaşı Murat Aliçay onu takip ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.