Gülsuyu'ndan dört 4'lük Şov!

SPOR 29.11.2021 - 21:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2570+ kez okundu.
 

Gülsuyu'ndan dört 4'lük Şov!

TFF Süper Amatör Lig'in 5. haftasında Gülsuyuspor,Sancaktepe  Asım Kara Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma Gülsuyu'un 4-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.
Gülsuyu'ndan dört 4'lük Şov! TFF Süper Amatör Lig'in 5. haftasında Gülsuyuspor,Sancaktepe  Asım Kara Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma Gülsuyu'un 4-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.   TFF Süper Amatör Lig'in 5. haftasında Gülsuyuspor taraftarı önünde Sancaktepe spor'u konuk etti. 90 dakika sonunda siyah-kırmızılı takım sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı. Gülsuyuspor'a galibiyeti getiren golleri 13'de İsmail Kaya, 20'de Necati Can Öztürk 63'de Mehmet Aydın 87'de Mehmet Ali Kayailli kaydetti. Bu sonucun ardından  TFF Süper Amatör Lig'de Gülsuyuspor puanını 13'e çıkarırken, Sancaktepe spor  5 puanda kaldı. ASIM KARA STADI'NDA GOLLER PEŞ PEŞE! Baskısını sürdüren ve gol arayan Gülsuyu, 13. dakikada etkili bir atağa daha çıktı. Siyah-Kırmızılı takımın geliştirdiği atakta İsmail Kaya'dan gelen gol ile  top ağlarla buluştu. Gülsuyu bu golle skoru 1-0'a getirdi. Bu golden kısa bir süre sonra, 20. dakikada Necati Can Öztürk vuruşunu yaptı ve topu ağlara göndermeyi başardı.Gülsuyuspor 20. dakikada bu golle farkı 2'ye çıkardı ve Necati Can Öztürk  TFF Süper Amatör Lig'deki 6. golüne imza atmayı başardı. İlk 45 dakikayı 2-0 geride kapatan Sancaktepe spor, ikinci yarıya biraz daha istekli ve etkili başladı ama 63. dakikada topla buluşan Mehmet Aydın,  yaptığı düzgün ve sert şutla topu ağlara gönderdi. Gülsuyu,  bu golle skoru 3-0'a getirdi. Gülsuyu, skorun da avantajıyla çok daha etkili oynamaya başladı. 87. dakikada Mehmet Ali Kayailli yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi ve Gülsuyu bu golle farkı 4'e çıkardı.  Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Gülsuyu, Sancaktepe spor engelini 4-0'lık skorla aşmayı başardı.  
TFF Süper Amatör Lig'in 5. haftasında Gülsuyuspor,Sancaktepe  Asım Kara Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma Gülsuyu'un 4-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Gülsuyu'ndan dört 4'lük Şov!

TFF Süper Amatör Lig'in 5. haftasında Gülsuyuspor,Sancaktepe  Asım Kara Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma Gülsuyu'un 4-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

TFF Süper Amatör Lig'in 5. haftasında Gülsuyuspor taraftarı önünde Sancaktepe spor'u konuk etti. 90 dakika sonunda siyah-kırmızılı takım sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı.

Gülsuyuspor'a galibiyeti getiren golleri 13'de İsmail Kaya, 20'de Necati Can Öztürk 63'de Mehmet Aydın 87'de Mehmet Ali Kayailli kaydetti.

Bu sonucun ardından  TFF Süper Amatör Lig'de Gülsuyuspor puanını 13'e çıkarırken, Sancaktepe spor  5 puanda kaldı.

ASIM KARA STADI'NDA GOLLER PEŞ PEŞE!

Baskısını sürdüren ve gol arayan Gülsuyu, 13. dakikada etkili bir atağa daha çıktı. Siyah-Kırmızılı takımın geliştirdiği atakta İsmail Kaya'dan gelen gol ile  top ağlarla buluştu. Gülsuyu bu golle skoru 1-0'a getirdi. Bu golden kısa bir süre sonra, 20. dakikada Necati Can Öztürk vuruşunu yaptı ve topu ağlara göndermeyi başardı.Gülsuyuspor 20. dakikada bu golle farkı 2'ye çıkardı ve Necati Can Öztürk  TFF Süper Amatör Lig'deki 6. golüne imza atmayı başardı.

İlk 45 dakikayı 2-0 geride kapatan Sancaktepe spor, ikinci yarıya biraz daha istekli ve etkili başladı ama 63. dakikada topla buluşan Mehmet Aydın,  yaptığı düzgün ve sert şutla topu ağlara gönderdi. Gülsuyu,  bu golle skoru 3-0'a getirdi.

Gülsuyu, skorun da avantajıyla çok daha etkili oynamaya başladı. 87. dakikada Mehmet Ali Kayailli yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi ve Gülsuyu bu golle farkı 4'e çıkardı. 

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Gülsuyu, Sancaktepe spor engelini 4-0'lık skorla aşmayı başardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.