GÜLSUYU SPOR'DAN MUHTEŞEM GALİBİYET

SPOR 07.11.2021 - 20:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2057+ kez okundu.
 

GÜLSUYU SPOR'DAN MUHTEŞEM GALİBİYET

Süper Amatör Küme 4.Grupta 2. haftasında, İstanbul derbisinde Metin Oktay Stadyumu'nda ligin güçlü ekiplerinden K.Çekmece Gülsuyu Spor 'u ağırladı.
GÜLSUYU SPOR'DAN MUHTEŞEM GALİBİYET   Süper Amatör Küme 4.Grupta 2. haftasında, İstanbul derbisinde Metin Oktay Stadyumu'nda ligin güçlü ekiplerinden K.Çekmece Gülsuyu Spor 'u ağırladı. Karşılaşmada 1-0 geriye düşen ,Gülsuyu Spor muhteşem bir geri dönüşle  K.Çekmece'yi 1-3  yenmeyi başardı.K.Çekmece 'de gol Berke Bayraktar'dan gelirken Gülsuyu Spor 'un gollerini Necati Can Öztürk (2), Mehmet Aydın kaydetti.  K.Çekmece 'den Muhammed Aras’ 87. dakikada gördüğü kırmızı kartla oyundan atıldı.  Süper Amatör Küme 4.Grupta oynanan maçta K.Çekmece ev sahibi olarak çıktığı maçta Gülsuyu Spor kendi saha ve seyircisi önünde  K.Çekmece'yi   1-3 yenerek ikinci hafta sonunda puanını altı puan'a çıkardı. K.Çekmece Metin Oktay Stadı’nda dolu tribünler önünde oynanan maçın ilk yarısında iki takım da tutuk bir oyun ortaya koydu. Maça golle başlayan K.Çekmecespor oldu 4. Dakikada Berke Bayraktar’ın golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra toparlanan Maltepe’nin siyah,kırmızılıları üst üste ataklarla  K.Çekmecespor  kalesine gelirken, ev sahibi takım defans arkasına atılan toplarla sprinter oyuncularıyla gol aradı. Konuk ekip  Gülsuyu Spor  bu gole 9. Dakikada Necati Can Öztürk’le yanıt verince skor 1-1’e geldi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. Oynanan oyun ise taraftarı mest etti.   İnanılmaz Baskı! Müthiş Oyun   İkinci yarıda ise iki takımda müthiş bir oyun  sergiledi 87. Dakikada Gol 'Geliyorum' dedi Maltepe’nin siyah,kırmızılıları aynı dakikada Mehmet Aydın’ın golüyle öne geçti: 1-2.  87. Dakikada ev sahibi K.Çekmecespor Muhammed Aras golden sonra yaptığı itirazdan dolayı gördüğü kırmızı kartla sahada 10 kişi kaldı.   İkinci yarıda daha rahat bir oyun sergileyen Selçuk Sarıca ve öğrencileri, 90+1.  dakikada Necati Can   Öztürk 'ün attığı golle skor üstünlüğünü eline aldı.  kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü atarak skoru ilan etti: 1-3.  
Süper Amatör Küme 4.Grupta 2. haftasında, İstanbul derbisinde Metin Oktay Stadyumu'nda ligin güçlü ekiplerinden K.Çekmece Gülsuyu Spor 'u ağırladı.

GÜLSUYU SPOR'DAN MUHTEŞEM GALİBİYET

 

Süper Amatör Küme 4.Grupta 2. haftasında, İstanbul derbisinde Metin Oktay Stadyumu'nda ligin güçlü ekiplerinden K.Çekmece Gülsuyu Spor 'u ağırladı. Karşılaşmada 1-0 geriye düşen ,Gülsuyu Spor muhteşem bir geri dönüşle  K.Çekmece'yi 1-3  yenmeyi başardı.K.Çekmece 'de gol Berke Bayraktar'dan gelirken Gülsuyu Spor 'un gollerini Necati Can Öztürk (2), Mehmet Aydın kaydetti.  K.Çekmece 'den Muhammed Aras’ 87. dakikada gördüğü kırmızı kartla oyundan atıldı. 

Süper Amatör Küme 4.Grupta oynanan maçta K.Çekmece ev sahibi olarak çıktığı maçta Gülsuyu Spor kendi saha ve seyircisi önünde  K.Çekmece'yi   1-3 yenerek ikinci hafta sonunda puanını altı puan'a çıkardı.

K.Çekmece Metin Oktay Stadı’nda dolu tribünler önünde oynanan maçın ilk yarısında iki takım da tutuk bir oyun ortaya koydu. Maça golle başlayan K.Çekmecespor oldu 4. Dakikada Berke Bayraktar’ın golüyle 1-0 öne geçti.

Golden sonra toparlanan Maltepe’nin siyah,kırmızılıları üst üste ataklarla  K.Çekmecespor  kalesine gelirken, ev sahibi takım defans arkasına atılan toplarla sprinter oyuncularıyla gol aradı. Konuk ekip  Gülsuyu Spor  bu gole 9. Dakikada Necati Can Öztürk’le yanıt verince skor 1-1’e geldi.

Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. Oynanan oyun ise taraftarı mest etti.

 
İnanılmaz Baskı! Müthiş Oyun
 
İkinci yarıda ise iki takımda müthiş bir oyun  sergiledi 87. Dakikada Gol 'Geliyorum' dedi Maltepe’nin siyah,kırmızılıları aynı dakikada Mehmet Aydın’ın golüyle öne geçti: 1-2.  87. Dakikada ev sahibi K.Çekmecespor Muhammed Aras golden sonra yaptığı itirazdan dolayı gördüğü kırmızı kartla sahada 10 kişi kaldı.
 
İkinci yarıda daha rahat bir oyun sergileyen Selçuk Sarıca ve öğrencileri, 90+1.  dakikada Necati Can
 
Öztürk 'ün attığı golle skor üstünlüğünü eline aldı.
 kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü atarak skoru ilan etti: 1-3.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.