GÜLSUYUSPOR KAZANMASINI BİLDİ

SPOR 13.01.2020 - 06:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2462+ kez okundu.
 

GÜLSUYUSPOR KAZANMASINI BİLDİ

GÜLSUYUSPOR KAZANMASINI BİLDİ İstanbul Süper Amatör Futbol Ligi 4'üncü grubta mücadele eden Gülsuyu Spor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı 15. hafta maçında Avcılar Belediyespor'u 4-1 mağlup etti.Haftaya 27 puanla giren Gülsuyuspor 24 puan ile mücadele eden Avcılar Belediye müsabakasında, gülen taraf ev sahibi avantajını iyi kullanan Gülsuyuspor oldu.   İstanbul Süper Amatör Ligde, zirve mücadelesi veren Gülsuyuspor ile Avcılar Belediyespor Gülsuyu Asım Kara stadında karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 4-1 Gülsuyuspor kazandı. Buz gibi bir havada oynanan karşılaşmanın ilk yarıda karşılıklı atılan goller ile 1-1 bitti.  Maça iyi başlayan Gülsuyuspor, henüz 8. dakikada Nevzat Çolak ile gole ulaştı.Dakikalar 37'inci dakikayı gösterirken Avcılar Belediye atağında  Umut Ceylan  skoru  1-1'e getirdi.  İki tarafın da zaman zaman oyunun kontrolünü ele aldığı karşılaşmada maçın ilk yarısı beraberlikle tamamlandı. GÜLSUYU İKİNCİ YARIDA ÇOŞTU İkinci yarıya hızlı başlan iyi başlayan Kırmızı-Siyah'lı takım 7 dakada 3 gol buldu. 53. dakikada sahahın yıldızlarından olan Necati Can Öztürk'ün attığı gol ile bir kez daha öne geçti.57. dakikada tekrar sahneye çıkan Necati Can Öztürk kendisinin ikinci,takımın 3. golünü attı. Bu golden 3 dakika sonra günün yıldızlarından Sergen Arışan 60. dakikada takımının 4. golü ağlara gönderdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Gülsuyuspor maçtan 4-1 galibiyetle ayrılarak puanını 30’a çıkardı ve gruptaki yerini korudu. Bu sonucun ardından Gülsuyuspor  15 maçta 9 galibiyet ,3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 30 puana yükseldi ve lider Gazi Mahallesi'nin 9 puan gerisinde 4. sırada yer aldı.  4. mağlubiyetini alan Avcılar Belediye ise 24 puanda kaldı. Süper Amatör Lig'in 17. haftasında Gülsuyuspor deplasmanda Şehzahdebaşı ile karşılaşacakken, Avcılar Belediye ise evinde TED İstanbul Koleji'ni konuk edecek.   BAŞKAN BAYRAM BERHAM KAÇAR'DAN TEŞEKKÜR Bugün oynanan Avcılar Belediye spor maçını 4-1 kazanarak şansımız Çok azda olsa şampiyonluk yarışına devam eden Takım Teknik Direktörümüz Sayın Hasan Ali Cesur bey nezdinde Teknik kadromuzu Kaptan Sayın Ercan Kızıltaş nezdinde Tüm sporcu kardeşlerimizi Yine bizleri yanlız bırakmayan Gülsuyu Dostlarına ve taraftarlarımıza teşekkür ederiz.Ayrıca hırslı ve centilmence mücadele eden Dost Takımımız Avcılar Belediyesi spor Bşk yrd Sayın M Ünal Güneri bey nezdinde yönetim kuruluna ve Avcılar belediye sporlu sporcu kardeşlerimize çok teşekkür ederiz.Gülsuyu Spor kulübü Bşk Behram Kaçar

GÜLSUYUSPOR KAZANMASINI BİLDİ

İstanbul Süper Amatör Futbol Ligi 4'üncü grubta mücadele eden Gülsuyu Spor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı 15. hafta maçında Avcılar Belediyespor'u 4-1 mağlup etti.Haftaya 27 puanla giren Gülsuyuspor 24 puan ile mücadele eden Avcılar Belediye müsabakasında, gülen taraf ev sahibi avantajını iyi kullanan Gülsuyuspor oldu.  

İstanbul Süper Amatör Ligde, zirve mücadelesi veren Gülsuyuspor ile Avcılar Belediyespor Gülsuyu Asım Kara stadında karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 4-1 Gülsuyuspor kazandı.

Buz gibi bir havada oynanan karşılaşmanın ilk yarıda karşılıklı atılan goller ile 1-1 bitti.  Maça iyi başlayan Gülsuyuspor, henüz 8. dakikada Nevzat Çolak ile gole ulaştı.Dakikalar 37'inci dakikayı gösterirken Avcılar Belediye atağında  Umut Ceylan  skoru  1-1'e getirdi.  İki tarafın da zaman zaman oyunun kontrolünü ele aldığı karşılaşmada maçın ilk yarısı beraberlikle tamamlandı. GÜLSUYU İKİNCİ YARIDA ÇOŞTU

İkinci yarıya hızlı başlan iyi başlayan Kırmızı-Siyah'lı takım 7 dakada 3 gol buldu. 53. dakikada sahahın yıldızlarından olan Necati Can Öztürk'ün attığı gol ile bir kez daha öne geçti.57. dakikada tekrar sahneye çıkan Necati Can Öztürk kendisinin ikinci,takımın 3. golünü attı. Bu golden 3 dakika sonra günün yıldızlarından Sergen Arışan 60. dakikada takımının 4. golü ağlara gönderdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Gülsuyuspor maçtan 4-1 galibiyetle ayrılarak puanını 30’a çıkardı ve gruptaki yerini korudu.

Bu sonucun ardından Gülsuyuspor  15 maçta 9 galibiyet ,3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 30 puana yükseldi ve lider Gazi Mahallesi'nin 9 puan gerisinde 4. sırada yer aldı.  4. mağlubiyetini alan Avcılar Belediye ise 24 puanda kaldı.

Süper Amatör Lig'in 17. haftasında Gülsuyuspor deplasmanda Şehzahdebaşı ile karşılaşacakken, Avcılar Belediye ise evinde TED İstanbul Koleji'ni konuk edecek.

 

BAŞKAN BAYRAM BERHAM KAÇAR'DAN TEŞEKKÜR

Bugün oynanan Avcılar Belediye spor maçını 4-1 kazanarak şansımız Çok azda olsa şampiyonluk yarışına devam eden Takım Teknik Direktörümüz Sayın Hasan Ali Cesur bey nezdinde Teknik kadromuzu Kaptan Sayın Ercan Kızıltaş nezdinde Tüm sporcu kardeşlerimizi Yine bizleri yanlız bırakmayan Gülsuyu Dostlarına ve taraftarlarımıza teşekkür ederiz.Ayrıca hırslı ve centilmence mücadele eden Dost Takımımız Avcılar Belediyesi spor Bşk yrd Sayın M Ünal Güneri bey nezdinde yönetim kuruluna ve Avcılar belediye sporlu sporcu kardeşlerimize çok teşekkür ederiz.Gülsuyu Spor kulübü Bşk Behram Kaçar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.