GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ GÖZ ARDI EDİLMEMELİDİR

POLİS & ADLİYE 05.04.2020 - 16:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1156+ kez okundu.
 

GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ GÖZ ARDI EDİLMEMELİDİR

GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN  İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ GÖZ ARDI EDİLMEMELİDİR  Gazetemize açıklamalarda bulunan ÖZ GÜVEN-SEN SENDİKASI Genel Sekreteri Hasan KOÇ Güvenlik Görevlilerinin "İş Sağlığı ve Güvenliği" göz ardı edilmemelidir.  KOÇ; öncü bir emek örgütü olarak, ülkemizin bu zor günlerinde üyelerimiz ve teşkilâtımız, devletimizin ve milletimizin yanında, dayanışma içinde büyük bir memnuniyetle seferber olmuştur. Koronavirüs salgınıyla ilgili mücadelede, her türlü tedbiri önemle almalıyız. Millet olarak böylesine önemli ve sıkıntılı bir süreçte bunu ciddiyetle yapmalıyız. Kurum yöneticilerimizin buna ön ayak olmalı ve alınan tüm tedbirler daima iyileştirilmelidir. Koronavirüs salgınıyla mücadelede, biz her zaman kurum yöneticilerimizle beraberiz.  Hasan KOÇ; kurumlarda, Güvenlik Görevlilerinin kişisel korunmalarının sağlanılması "İş Sağlığı ve Güvenliği" tedbirlerini alınması, kişisel malzemelerinin verilmesi elzem ve bir zorunluluktur.  Hiç bir Güvenlik Görevlisi işyerlerinde alınan tedbirlere kaygı duymamalıdır. Görevlerini layikiyle yürütmeleri açısından sağlıklarının muhafaza edildiğinin bilmeleri bakımından bunun önemli olduğunu düşünüyoruz.  Sosyal mesafenin korunmasını ve bütün kesimlerin salgını önemle ciddiye alması, bugünümüzü ve yarınımızı hiç kuşkusuz kurtaracaktır. Güvenlik Görevlilerinin, "İş Sağlığı ve Güvenliği" önlemlerinin alınması güvenlik akışının daha sağlıklı yürümesini sağlayacaktır. KOC; ülkemizin Koronavirüs salgınıyla mücadelesinde mecbur bulunmadıkça tüm üyelerimize ve vatandaşlarımıza çağrımızdır. Evde Kal... Sağlıklı Kal...

GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN 
İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ GÖZ ARDI EDİLMEMELİDİR 

Gazetemize açıklamalarda bulunan ÖZ GÜVEN-SEN SENDİKASI Genel Sekreteri Hasan KOÇ Güvenlik Görevlilerinin "İş Sağlığı ve Güvenliği" göz ardı edilmemelidir. 

KOÇ; öncü bir emek örgütü olarak, ülkemizin bu zor günlerinde üyelerimiz ve teşkilâtımız, devletimizin ve milletimizin yanında, dayanışma içinde büyük bir memnuniyetle seferber olmuştur.

Koronavirüs salgınıyla ilgili mücadelede, her türlü tedbiri önemle almalıyız. Millet olarak böylesine önemli ve sıkıntılı bir süreçte bunu ciddiyetle yapmalıyız. Kurum yöneticilerimizin buna ön ayak olmalı ve alınan tüm tedbirler daima iyileştirilmelidir. Koronavirüs salgınıyla mücadelede, biz her zaman kurum yöneticilerimizle beraberiz. 

Hasan KOÇ; kurumlarda, Güvenlik Görevlilerinin kişisel korunmalarının sağlanılması "İş Sağlığı ve Güvenliği" tedbirlerini alınması, kişisel malzemelerinin verilmesi elzem ve bir zorunluluktur. 

Hiç bir Güvenlik Görevlisi işyerlerinde alınan tedbirlere kaygı duymamalıdır. Görevlerini layikiyle yürütmeleri açısından sağlıklarının muhafaza edildiğinin bilmeleri bakımından bunun önemli olduğunu düşünüyoruz. 

Sosyal mesafenin korunmasını ve bütün kesimlerin salgını önemle ciddiye alması, bugünümüzü ve yarınımızı hiç kuşkusuz kurtaracaktır. Güvenlik Görevlilerinin, "İş Sağlığı ve Güvenliği" önlemlerinin alınması güvenlik akışının daha sağlıklı yürümesini sağlayacaktır.

KOC; ülkemizin Koronavirüs salgınıyla mücadelesinde mecbur bulunmadıkça tüm üyelerimize ve vatandaşlarımıza çağrımızdır. Evde Kal... Sağlıklı Kal...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.