Halı sahalar kapatıldı

SPOR 18.11.2020 - 10:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1811+ kez okundu.
 

Halı sahalar kapatıldı

Halı sahalar kapatıldı Corona virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında 21 Mart'ta kapatılan halı sahalar 5 ay kapalı kaldıktan sonra Ağustos ayında yeniden açılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün alınan kararla halı sahaların faaliyetlerinin yeniden durdurulduğunu açıkladı. Covid-19 ile mücadele kapsamında 21 Mart 2020’de İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile faaliyetlerine geçici süre ara verilen halı sahalar, 145 gün kapalı kaldıktan sonra 12 Ağustos’ta spor tutkunlarına kapılarını yeniden açmıştı. Beş ay boyunca evine ekmek götüremeyen halı saha işletmecilerine bugün bir kez daha kötü haber geldi. Türkiye genelinde yaklaşık 45 bin personelin çalıştığı 14 bin halı sahanın faaliyeti durduruldu. Bu akşam yeni corona virüs önlemlerini açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Tüm spor müsabakaları seyircisiz olarak oynanmaya devam edilecek, halı sahaların faaliyetlerine ise ara verilecek” dedi.

Halı sahalar kapatıldı

Corona virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında 21 Mart'ta kapatılan halı sahalar 5 ay kapalı kaldıktan sonra Ağustos ayında yeniden açılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün alınan kararla halı sahaların faaliyetlerinin yeniden durdurulduğunu açıkladı.

Covid-19 ile mücadele kapsamında 21 Mart 2020’de İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile faaliyetlerine geçici süre ara verilen halı sahalar, 145 gün kapalı kaldıktan sonra 12 Ağustos’ta spor tutkunlarına kapılarını yeniden açmıştı.

Beş ay boyunca evine ekmek götüremeyen halı saha işletmecilerine bugün bir kez daha kötü haber geldi.

Türkiye genelinde yaklaşık 45 bin personelin çalıştığı 14 bin halı sahanın faaliyeti durduruldu.

Bu akşam yeni corona virüs önlemlerini açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Tüm spor müsabakaları seyircisiz olarak oynanmaya devam edilecek, halı sahaların faaliyetlerine ise ara verilecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.