HASAN KOÇ;BİZE İNANIN BİZE GÜVENİN

EĞİTİM 09.01.2020 - 09:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2008+ kez okundu.
 

HASAN KOÇ;BİZE İNANIN BİZE GÜVENİN

BİZE İNANIN BİZE GÜVENİN  Özel Güvenlik ve Koruma İşçileri Sendikası Genel Sekreteri Hasan KOÇ Gazetemize açıklamalarda bulundu.  Kamunun can ve mal güvenliğini, vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğunu, yaz-kış soğuk-sıcak demeden ilgili kanunlar çerçevesinde sağlayan, can kıraç görev yapan Özel Güvenlik Görevlilerini sosyal yaşantımızın her alanında görebilmekteyiz. Özel Güvenlik Görevlileri görevlerini yerine getirirken ölüm ve yaralanma gibi olaylarda her gün karşı karşıya kalmaktadır. Kamu adına görev yaptığı hâlde Şehitlik, Gazilik ve Yıpranma gibi hakları bulunmamaktadır.  KOÇ; Zor şartlarda görevlerini ifa etmeye çalışan Özel Güvenlik Görevlilerinin görevde yükselme hakkının olmadığı gibi, çalışma ve ekonomik şartları asgarî ücreti altında seyredecek noktadadır. Yapılacak toplu iş sözleşmelerinin biran evvel hayata geçirilerek mağduriyetlerimizin giderilmesini istiyor ve talep ediyoruz.  Özel Güvenlik Görevlilerinin gece çalışmalarında gece zammı uygulanmadığı gibi, mesleğimizin prestiji, vatandaşımızın güvenirliliği ve bütünlüğümüzü sağlayacak tek tip üniforma da verilmemektedir.  Öz Güven Sen Sendikası olarak; sosyal yaşantımızın her alanında can kıraç görev yapan tüm Özel Güvenlik Görevlilerinin Şehitlik, Gazilik, Yıpranma, Gece Zammı, Ekonomik ve Sosyal Hakların iyileştirilmesi ve bütünlüğümüzü sağlayacak tek tip üniforma talebimiz bir an evvel hayata geçirilmeli, çalışma usül ve esaslarımız 5188 sayılı Özel Güvenlik Görevlileri Yasasına dahil edilmelidir. Hasan KOÇ;Tüm vatandaşlarımızın, kurum ve kuruluşlarımızın, can ve mal güvenliğini yasaların bize tanıdığı haklarla, en üst seviyede sağlamanın çabası ve gayretindeyiz. Bize İnanın Bize Güvenin. Dedi.

BİZE İNANIN BİZE GÜVENİN 

Özel Güvenlik ve Koruma İşçileri Sendikası Genel Sekreteri Hasan KOÇ Gazetemize açıklamalarda bulundu. 

Kamunun can ve mal güvenliğini, vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğunu, yaz-kış soğuk-sıcak demeden ilgili kanunlar çerçevesinde sağlayan, can kıraç görev yapan Özel Güvenlik Görevlilerini sosyal yaşantımızın her alanında görebilmekteyiz.

Özel Güvenlik Görevlileri görevlerini yerine getirirken ölüm ve yaralanma gibi olaylarda her gün karşı karşıya kalmaktadır. Kamu adına görev yaptığı hâlde Şehitlik, Gazilik ve Yıpranma gibi hakları bulunmamaktadır. 

KOÇ; Zor şartlarda görevlerini ifa etmeye çalışan Özel Güvenlik Görevlilerinin görevde yükselme hakkının olmadığı gibi, çalışma ve ekonomik şartları asgarî ücreti altında seyredecek noktadadır. Yapılacak toplu iş sözleşmelerinin biran evvel hayata geçirilerek mağduriyetlerimizin giderilmesini istiyor ve talep ediyoruz. 

Özel Güvenlik Görevlilerinin gece çalışmalarında gece zammı uygulanmadığı gibi, mesleğimizin prestiji, vatandaşımızın güvenirliliği ve bütünlüğümüzü sağlayacak tek tip üniforma da verilmemektedir. 

Öz Güven Sen Sendikası olarak; sosyal yaşantımızın her alanında can kıraç görev yapan tüm Özel Güvenlik Görevlilerinin Şehitlik, Gazilik, Yıpranma, Gece Zammı, Ekonomik ve Sosyal Hakların iyileştirilmesi ve bütünlüğümüzü sağlayacak tek tip üniforma talebimiz bir an evvel hayata geçirilmeli, çalışma usül ve esaslarımız 5188 sayılı Özel Güvenlik Görevlileri Yasasına dahil edilmelidir.

Hasan KOÇ;Tüm vatandaşlarımızın, kurum ve kuruluşlarımızın, can ve mal güvenliğini yasaların bize tanıdığı haklarla, en üst seviyede sağlamanın çabası ve gayretindeyiz. Bize İnanın Bize Güvenin. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.