HASAN YILDIRIM İLE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

SPOR 24.06.2021 - 11:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2573+ kez okundu.
 

HASAN YILDIRIM İLE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Maltepe ekibinden yapılan açıklamaya göre,İdealtepespor’da  Hasan Yıldırım yönetim kurulu kararıyla sportif direktörlük görevine getirildi.
HASAN YILDIRIM İLE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR Maltepe ekibinden yapılan açıklamaya göre,İdealtepespor’da  Hasan Yıldırım yönetim kurulu kararıyla sportif direktörlük görevine getirildi. Yaklaşan 2021 – 2022 futbol sezonunda yeni yapılanma içerisine giren 1. Amatör Lig takımlarından İdealtepespor’da Sportif Direktör olarak Hasan Yıldırım görev yapacak. Daha öncede Maltepe temsilcisi İdealtepespor’da yaptığı başarılı çalışmaları ile bilinen Tecrübeli Teknik adam Hasan Yıldırım, son olarak Harb-İşspor ile şampiyonluk yaşamıştı. 45 yaşındaki başarılı teknik adam, sırasıyla 1923 Esenkent, İdealtepe, 1923 Esenkent, Aydınlı, 571 Velibaba, Harb-iş spor kulübünde görev almıştır. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Hasan Yıldırım ile karşılıklı görüşme neticesinde anlaşmaya varıldığı kaydedildi.  “ Kulüpten yapılan açıklamada, "Yönetim kurulumuz yeni Sportif Direktör  ile ilgili bir istişare toplantısı yapmıştır. Yeni Sportif Direktör  ile ilgili olarak yapılan istişareler sonucu yeni gelecek Sportif  direktörün takıma adaptasyonu ve tanıma süreci göz önünde bulundurularak kulübümüz, yeni bir teknik adam getirmeme kararı almıştır. Kulübümüzün yönetim kurulu bu konu ile ilgili ikinci bir toplantı yaparak yeni bir karar almıştır. Alınan karar gereği yönetim kurulumuz  Sportif Direktör görevine Daha önce çalıştığı takımlarda yaptığı başarılarla kendini ispatlamış Hasan Yıldırım hocamızla önümüzdeki sezon Sportif Direktör olarak anlaşmış bulunmaktayız. .Kendisine hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.
Maltepe ekibinden yapılan açıklamaya göre,İdealtepespor’da  Hasan Yıldırım yönetim kurulu kararıyla sportif direktörlük görevine getirildi.

HASAN YILDIRIM İLE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Maltepe ekibinden yapılan açıklamaya göre,İdealtepespor’da  Hasan Yıldırım yönetim kurulu kararıyla sportif direktörlük görevine getirildi.

Yaklaşan 2021 – 2022 futbol sezonunda yeni yapılanma içerisine giren 1. Amatör Lig takımlarından İdealtepespor’da Sportif Direktör olarak Hasan Yıldırım görev yapacak.

Daha öncede Maltepe temsilcisi İdealtepespor’da yaptığı başarılı çalışmaları ile bilinen Tecrübeli Teknik adam Hasan Yıldırım, son olarak Harb-İşspor ile şampiyonluk yaşamıştı.

45 yaşındaki başarılı teknik adam, sırasıyla 1923 Esenkent, İdealtepe, 1923 Esenkent, Aydınlı, 571 Velibaba, Harb-iş spor kulübünde görev almıştır.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Hasan Yıldırım ile karşılıklı görüşme neticesinde anlaşmaya varıldığı kaydedildi.

 “ Kulüpten yapılan açıklamada, "Yönetim kurulumuz yeni Sportif Direktör  ile ilgili bir istişare toplantısı yapmıştır. Yeni Sportif Direktör  ile ilgili olarak yapılan istişareler sonucu yeni gelecek Sportif  direktörün takıma adaptasyonu ve tanıma süreci göz önünde bulundurularak kulübümüz, yeni bir teknik adam getirmeme kararı almıştır. Kulübümüzün yönetim kurulu bu konu ile ilgili ikinci bir toplantı yaparak yeni bir karar almıştır. Alınan karar gereği yönetim kurulumuz  Sportif Direktör görevine Daha önce çalıştığı takımlarda yaptığı başarılarla kendini ispatlamış Hasan Yıldırım hocamızla önümüzdeki sezon Sportif Direktör olarak anlaşmış bulunmaktayız. .Kendisine hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.