Hava Soğuk Maltepe'de Kimse Dışarıda Kalmasın

MAHALLELERİMİZ 09.01.2020 - 02:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1496+ kez okundu.
 

Hava Soğuk Maltepe'de Kimse Dışarıda Kalmasın

Hava Soğuk Maltepe'de Kimse Dışarıda Kalmasın Maltepe Kaymakamlığı sokakta kalan vatandaşları misafir etmek için çalışma başlattı Maltepe Kaymakamlığı, "Hava soğuk kimse dışarıda kalmasın, misafir edelim" çalışması başlattı. Maltepe Kaymakamlığı, Vali Ali Yerlikaya'nın talimatıyla Maltepe'deki , sokakta kalan evsizlerin bildirileceği sabit telefon ve WhatsApp numaraları belirledi. Maltepe Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, , "Hava soğuk kimse dışarıda kalmasın, misafir edelim" çalışması başlattı. Maltepe Kaymakamlığı iletişim bilgilerinin yer aldığı listeyi, "Hava Soğuk Kimse Dışarıda Kalmasın! Evsiz, sokakta kalan birisini görür veya haberdar olursanız, lütfen  0 533 663 60 10 ve 216 459 69 15 ihbar hatları ve ilçe kaymakamlığımıza bildiriniz. #MisafirEdelim" notu ve etiketi ile sosyal medya hesaplarından paylaştı. Maltepe Kaymakamlığı, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin iş birliğiyle hiçbir vatandaşın sokakta kalmaması için başlatılan çalışmaya, bütün Maltepelilerin gereken hassasiyeti göstereceğine inanıldığı belirtildi.

Hava Soğuk Maltepe'de Kimse Dışarıda Kalmasın

Maltepe Kaymakamlığı sokakta kalan vatandaşları misafir etmek için çalışma başlattı

Maltepe Kaymakamlığı, "Hava soğuk kimse dışarıda kalmasın, misafir edelim" çalışması başlattı.

Maltepe Kaymakamlığı, Vali Ali Yerlikaya'nın talimatıyla Maltepe'deki , sokakta kalan evsizlerin bildirileceği sabit telefon ve WhatsApp numaraları belirledi.

Maltepe Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, , "Hava soğuk kimse dışarıda kalmasın, misafir edelim" çalışması başlattı.

Maltepe Kaymakamlığı iletişim bilgilerinin yer aldığı listeyi, "Hava Soğuk Kimse Dışarıda Kalmasın! Evsiz, sokakta kalan birisini görür veya haberdar olursanız, lütfen  0 533 663 60 10 ve 216 459 69 15 ihbar hatları ve ilçe kaymakamlığımıza bildiriniz. #MisafirEdelim" notu ve etiketi ile sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Maltepe Kaymakamlığı, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin iş birliğiyle hiçbir vatandaşın sokakta kalmaması için başlatılan çalışmaya, bütün Maltepelilerin gereken hassasiyeti göstereceğine inanıldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.