HG İLETİŞİM TEKNİK SERVİS MALTEPE'DE HİZMETE GİRDİ

TEKNOLOJİ 09.09.2019 - 20:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2005+ kez okundu.
 

HG İLETİŞİM TEKNİK SERVİS MALTEPE'DE HİZMETE GİRDİ

HG İLETİŞİM TEKNİK SERVİS MALTEPE'DE HİZMETE GİRDİ Hakan Varan ve Gökay Şimşek’in açmış oldukları “HG İletişim”, görkemli bir açılış ile hizmete başladı.  Son Havadis gazetesinin İmtiyaz sahibi Selahattin Şimşek’in oğlu Gökay Şimşek ve Hakan Varan’ın teknik servis ve ikinci el telefon alım-satım mağazası olan HG İletişim, hizmete başladı. Maltepe Cumhriyet Karakolu’nun yanına açılan HG İletişim’in açılışına ilgi yoğun oldu.HG İletişim Teknik Servisi olarak, tüm Telefon modellerine teknik servis hizmeti sağlamakta. Donanımsal veya yazılımsal arızalarınıda servis olarak sizlere en kısa sürede teknik servis hizmeti sağlayabilmektedir  TELEFON EKRAN DEĞİŞİMİ HG İletişim Teknik Servisi olarak  Telefon’lerinizin ekran değişimlerini 15 dakika gibi kısa bir sürede gerçekleştirebilmekteyiz. Garantili Yedek Parça  Telefon ekran değişimlerinizde garantili yedek parça kullanılmaktadır. Değiştirdiğimiz ürünlerde, fabrika çıkışlı bir sorun olduğunda, şartsız koşulsuz ürün değişimi ya da para iadesi yapılmaktadır.  TELEFON BATARYA DEĞİŞİMİ HG İletişim Teknik Servisi olarak  Telefon tabletlerinizin batarya değişimlerini de 15 dakika gibi kısa bir sürede gerçekleştirebilmekteyiz. Garantili Yedek Parça  Telefon batarya değişimlerinizde garantili yedek parça kullanılmaktadır. Değiştirdiğimiz ürünlerde, fabrika çıkışlı bir sorun olduğunda, şartsız koşulsuz ürün değişimi ya da para iadesi yapılmaktadır.  TELEFON SIVI TEMASI HG İletişim Teknik Servisi olarak  Telefon tabletlerinizin sıvı teması ile arızalarına da müdahale edebilmekte, gerekli onarımları gerçekleştirip, ürününüzü çalışır durumda size teslim etmekteyiz.Telefon sıvı hasarı, garanti kapsamında değildir Suya giren telefon yani sıvı teması görmüş (üzerine içecek dökülmüş, yağmurda ıslanmış, denize girmiş ve benzeri) cihazlarda yaşanan sorunlar tamamen kullanıcı hatası olarak kabul edildiği için garanti kapsamı dışında kalmaktadır. Biliyoruz ki bazı cihazlarda su geçirmeme garantisi verilmektedir. Ancak bu garanti de daha önce hiç darbe almamış (yere düşme, herhangi bir kırık veya çatlağın olması ve benzeri) cihazlar için verilir.  YAZILIM SORUNLARI VE GÜNCELLEME HG İletişim Teknik Servisi olarak  Telefon telefonlarınızın yazılım arızalarınızı çok kısa bir sürede gideriyor, güncelleme ile  sorunlarınıza hemen çözüm üretebiliyoruz. Güncelleme Sorunlarına Kesin Çözüm HG İletişim Teknik Servisi Telefon kullanıcılarının en çok tercih ettiği teknik servistir. Telefonunuzdan ya da işletim sisteminden kaynaklanan problemlerinize anında servis hizmeti verebilmekteyiz. Gerek hıfıza gerekse donanımdan kaynaklanan güncelleme sorunlarına kesin çözüm teknik servisimizdir

HG İLETİŞİM TEKNİK SERVİS MALTEPE'DE HİZMETE GİRDİ

Hakan Varan ve Gökay Şimşek’in açmış oldukları “HG İletişim”, görkemli bir açılış ile hizmete başladı. 

Son Havadis gazetesinin İmtiyaz sahibi Selahattin Şimşek’in oğlu Gökay Şimşek ve Hakan Varan’ın teknik servis ve ikinci el telefon alım-satım mağazası olan HG İletişim, hizmete başladı. Maltepe Cumhriyet Karakolu’nun yanına açılan HG İletişim’in açılışına ilgi yoğun oldu.HG İletişim Teknik Servisi olarak, tüm Telefon modellerine teknik servis hizmeti sağlamakta. Donanımsal veya yazılımsal arızalarınıda servis olarak sizlere en kısa sürede teknik servis hizmeti sağlayabilmektedir

 TELEFON EKRAN DEĞİŞİMİ

HG İletişim Teknik Servisi olarak  Telefon’lerinizin ekran değişimlerini 15 dakika gibi kısa bir sürede gerçekleştirebilmekteyiz.

Garantili Yedek Parça

 Telefon ekran değişimlerinizde garantili yedek parça kullanılmaktadır. Değiştirdiğimiz ürünlerde, fabrika çıkışlı bir sorun olduğunda, şartsız koşulsuz ürün değişimi ya da para iadesi yapılmaktadır.

 TELEFON BATARYA DEĞİŞİMİ

HG İletişim Teknik Servisi olarak  Telefon tabletlerinizin batarya değişimlerini de 15 dakika gibi kısa bir sürede gerçekleştirebilmekteyiz.

Garantili Yedek Parça

 Telefon batarya değişimlerinizde garantili yedek parça kullanılmaktadır. Değiştirdiğimiz ürünlerde, fabrika çıkışlı bir sorun olduğunda, şartsız koşulsuz ürün değişimi ya da para iadesi yapılmaktadır.

 TELEFON SIVI TEMASI

HG İletişim Teknik Servisi olarak  Telefon tabletlerinizin sıvı teması ile arızalarına da müdahale edebilmekte, gerekli onarımları gerçekleştirip, ürününüzü çalışır durumda size teslim etmekteyiz.Telefon sıvı hasarı, garanti kapsamında değildir

Suya giren telefon yani sıvı teması görmüş (üzerine içecek dökülmüş, yağmurda ıslanmış, denize girmiş ve benzeri) cihazlarda yaşanan sorunlar tamamen kullanıcı hatası olarak kabul edildiği için garanti kapsamı dışında kalmaktadır. Biliyoruz ki bazı cihazlarda su geçirmeme garantisi verilmektedir. Ancak bu garanti de daha önce hiç darbe almamış (yere düşme, herhangi bir kırık veya çatlağın olması ve benzeri) cihazlar için verilir.

 YAZILIM SORUNLARI VE GÜNCELLEME

HG İletişim Teknik Servisi olarak  Telefon telefonlarınızın yazılım arızalarınızı çok kısa bir sürede gideriyor, güncelleme ile  sorunlarınıza hemen çözüm üretebiliyoruz.

Güncelleme Sorunlarına Kesin Çözüm

HG İletişim Teknik Servisi Telefon kullanıcılarının en çok tercih ettiği teknik servistir. Telefonunuzdan ya da işletim sisteminden kaynaklanan problemlerinize anında servis hizmeti verebilmekteyiz. Gerek hıfıza gerekse donanımdan kaynaklanan güncelleme sorunlarına kesin çözüm teknik servisimizdir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.